< Till bloggens startsida

Kupolen med Sofie

Hej! Igår var jag på kupolen med Sofie! Vi gick först på stan, men kom på att Kupolen har fler affärer. Vi fikade i alla fall på Wayne's, och jag hittade äntligen nya skor och jeans.

Idag blir det till att plugga plugga plugga och sedan sticker jag till stan med några kompisar på kvällen. :)


stop saying "tomorrow"

Idag ska jag träna, åka till sjukhuset och kolla mina lungor (you go lunginflamation!) och sedan ta bussen till Vika och äta tacos och mysa och prata och sjunga och allt vad det är! Oh happy day! 
 
Nu sitter jag i mina träningskläder. Jag har bara två T-shirts som jag tränar i för att jag inte passar i de andra, då de är tighta och jag orkar inte med min kropp ibland. Oj vad sorgsen jag låter! Jag är faktiskt ganska glad ändå. Det ör ju dels därför jag ska och träna. För att jag ska må bra med mig själv, och för att mina knän, lungor och allt ska bli bra.
 
Keep_going_even_when_you_get_tired_51001948e087c332619599f3_large
Tumblr_mhbdsioltb1qbw4dpo1_500_large

vänta ett tag här nu

Varför lade jag upp länken till min tumblr?! Jag ska genast ta bort det. Förlåt världen. Hoppas ingen kollade på den. Oh god.

life is a balance of holding on and letting go

Hej hej!
Nu har morfar kommit hit, och jag har fått presenter woop! Lägger upp bild snart från min mobil, för min dator suger. 
 
SÖNDAG- Plugga, hatar skolan.
MÅNDAG- Kupolen med Sandra.
TISDAG- Sjukhus, övernattning i Vika <3 (maybe)
ONSDAG-fortfarande i Vika? Maybe..
TORSDAG-Den där dumma gymnasiefesten som jag inte vill gå på.
FREDAG-Dör i soffan.
 
Det är min plan för nästa vecka. Fint. Fuck life. Nej men nu blev jag sådär depp igen.
 
Jag har fixat min tumblr nu också, så nu är den "fin".
 Nu ska jag läsa och gå ut till min familj.

please don't be in love with someone else

Tumblr_mhifn4lhbe1qg39ewo1_500_large
Tumblr_mhctdjsx4q1s4vl46o7_500_large
Tumblr_mgzdt0ukq51rlrkfxo1_500_large

fucking skit åh hatar apple och bara nej

Just nu hatar jag iPhone och Apple och allt vad det är. Jag försökte lägga över musik över iTunes (ja, fucking shit Apple) och min mobil börjar uppdateras. "Jaha" tänkte jag, för det är ju inte så allvarligt. Sedan blir det något fel, så nu har jag suttit i 2 timmar och försökt fixa mobilen, och jag är sjuk och trött och borde sovit för 4 timmar sedan.
ÅH why? :(

fuck no

Ja men hej jag är sjuk igen.

Igår var jag på opera, Rigoletto, med italienskaklassen. Det var bra, men jag satt och snöt mig och hostade hela tiden :( nu börjar Bones igen. Hej dååå!!


maaaaaat

Nej, rubriken beskriver bara vad jag längtar efter, inte vad inlägget innehåller.
Nu har jag varit hemma hela veckan, med små undantag (prov). Jag har ingen röst, och imorgon är det opera. Tur att det inte är jag som ska sjunga HAHAHAHAHA VAD DÅLIGT SKÄMT ÅH HATAR MIN HUMOR JUST NU HAHAHA
Nu ska jag äta. Hej då


love

‘Cause love’s such an old fashioned word

And love dares you to care for

The people on the edge of the night

And loves dares you to change our way of

Caring about ourselves


every sound is a ghost

Sitter vid mitt skrivbord, med mitt flottiga hår och mina svettiga kläder, och är glad över att jag inte är i skolan. Jag har haft magsjuka sedan i lördags-söndags och så fort jag tror att det är över så börjar det om igen. Ett exempel är ifrån en timme sedan. Jag trodde att både jag och min lillebror var nästintill friska, så jag gjorde våfflor. Dålig idé, väldigt dålig idé. Nu mår jag jätteilla, men försöker plugga kinesiska ändå. Jag måste skriva klart engelskauppsatsen och göra klart italienskan. Mamma tycker att jag ska till skolan imorgon, men jag vet inte. Usch, jag hatar att vara sjuk. Det är okej den första dagen, för då har bara en dag passerat, och man kollar ju bara på film, men efter tre dagar är detta så långtråkigt.
 
Nej nu ska jag ringa till Sandra.
 
Hoppas att ni är friska i alla fall. 

Justin Timberlake ft. Jay Z- Suit & Tie


begging

Hellooo! Har nu sett klart på Melodifestivalen med familjen och wtf why varför nej men HUR kunde Sean Banan gå vidare ?!?! Och hur snygg var inte han den där Anton Ewald?!?! MUMS liksom.
Nu ska jag gå och lägga mig. Ville bara blogga lite (är stolt över mig själv) :')


Nyår!

Idag var vi hemma hos vår kinesiskalärare, Yan, och firade nyår, då det var nyårsafton idag i Kina. Då Sandra hade sovit hos mig, så hämtade Enne upp oss båda här och skjutsade oss sedan vidare till Borlänge. Där irrade vi runt i typ en halv timme, men tillslut kom vi fram.
Hos Yan var det några andra elever som läser på distans, även några mindre tjejer som var där med sina föräldrar. Vi gjorde vårrullar, dumpling (heter det så wtf neeeej eller?!), åt 100000 kilo mat och kollade på firandet live via datorn. Allt som allt var det en rolig dag!


Emys födelsedagsfirande

Hej! Igår var jag i Svärdsjö och firade min vän, och klasskompis, Emy då hon fyllde år här om dagen! :D Det blev god mat, tårta och High School Musical karaoke.


utelåst

Hellooo! Sitter och myser med min sjuka mamma i mörkret. Imorgon är det fredag ! Bästa känslan=veta att det snart är helg.
Idag hade jag italienskaprov och redovisning i latin. Det gick sådär, är lite smådepp faktiskt då jag vet att det hade kunnat gå bättre. När jag kom hem kom jag på att nycklarna fortfarande var kvar i skolan, så jag fick sitta ute i en timme och prata med Sandra över Viber. :(
Imorgon blir det middag hos Emy, som har fyllt år, och sedan sover Sandra över hos mig. På lördag ska vi till vår kinesiskalärare och fira nyår. woop


alltså orkar inte


world

Hej!
Lugn dag idag. Eller typ. Vi såg på film på historialektionen, hade Nationella Prov på franskan och sedan stack jag till kuratorn.
Det gick bra! Eller så bra som det kan gå tror jag. Jag är dock helt tom just nu och över känslig och vill ha nutella. Det är Nutella-dagen idag. Så att nu vet. Det firar vi med en bild på nutella. Mums.
 
Tumblr_mhr8cb6kmu1s0hb44o1_500_large
 
Sådär, oj så gott!
Nej men nu ska jag försöka plugga... sova... kolla på pll. Eller något

jag tror ingen förstår hur gärna jag vill ha nutella just nu

 Imorgon ska jag till kuratorn. Woop! Nej men jag är nervös as fuck. Sedan orkar jag inte göra någonting så jag har sovit och ätit och ätit lite till sedan jag kom hem vid 12. Vill ha nutella, men nöjer mig med laktitslikörskit som jag hittade i kylskåpet. Alltså varför skriver jag detta här för? Det är ju sånt jag ska ta upp med kuratorn liksom.
 
På torsdag har jag prov och redovisning. Det kommer att gå skitdåligt så nu MÅSTE jag försöka plugga.
 
Hej då.

life, it taught me to die

8430181198_f8f7964b12_large
Tumblr_mhcuo1pb7q1rkchmwo1_500_large
555405_589695774390269_892450112_n_large

I can't take my mind off of you

Hej! Äntligen fredag- som man har längtat!
Idag var det någon föreläsning eller liknande i skolan, missade halva men ja, det var ju lite speciellt kan man ju säga. Var inte så engagerad liksom.
 
Imorgon blir det bara massor av plugg, städning och (förhoppningsvis) träning.
 
Nej, nu ska jag fortsätta lyssna på Damien Rice. Ha det bra♥

RSS 2.0