< Till bloggens startsida

I'm in love with summer

Large
Large3btvmib5xck_large

The Acorn- Dents


press your lips against mine and try to catch me- I'm falling...

Tumblr_mleahj7uzn1ree9fko1_500_large
Large
Tumblr_mjad5tdnmu1rwufyqo1_500_large

people are going to judge you anyway, so forget everyone and be yourself

Började plugga kl.18.00. Slutade plugga kl 18.01. Orkar inte. Måste plugga- vill inte plugga. Hate school. Fuck it. :(
 
Ska blogga istället, så de läsare jag har blir glada (FÖR JAG HAR LÄSARE, DE PÅ FRANSKAN LÄSER MIN BLOGG AHHAHA OKEJ HANNA OCH ALICE MEN DET ÄR TRE LÄSARE MED SANDRA).
 
Idag var jag och åt på Tzatziki (ofta det stavas så?) med min moster, sedan gick vi på stan och fikade (har ätit konstant denna dag, det är bra, då svimmar jag inte). Måste in och kolla mitt blodsocker, ifall jag har diabetes eller något. Oh so jolly good. Imorgon har jag historiaprov, ha ha, och sedan ska tre uppsatser/historier in på franskan... har inte börjat ännu, orkar inte. Ska komma på en bra ursäkt tills imorgon. Nu är jag yr igen, min bror har smittat mig med sin hosta, och jag känner mig jättekonstig idag. ÅH det kanske är BLODSOCKRET som gör mig så konstig?! Ibland känner jag mig helt yr och hög liksom och är jätteglad, och ibland så är jag arg på allt och alla och slår folk (förlåt Enne).
 
Nu ska jag leta reda på fina bilder och sjunga med i CRAZY med Beyoncé. LOOKIN SO CRAZY RIGHT NOW UR TOUCH IS MAKIN ME CRAZY RIGHT NOW OH OH OH OH OH OH OH NO NOOOO

"Help me, Obi-Wan Kenobi; you're my only hope."

Igår var jag till Hosjö och åt pizza med Sofie, Wendela, Ida och Isabelle. Stack sedan hem till Sofie och kollade på film och hade det trevligt. Sitter nu och äter upp godiset som blev kvar (kommer inte orka, det är en halv burk kvar!).
 
Det mest deprimerande med italienskan just nu är att jag måste skriva om mina skolår, och förklara varför jag är så messed up och sätta ord på det som gör så ont. Ville bara skriva det. Så, nu är det klart. Nu ska jag återgå till mitt godis.
 
 

quote

20134182217351590923334_sbig_large

you can be happy if you want to be

Är helt slut. Har varit på Öppethus på min förra skola, och pratat med massor av 8or som ska välja nästa år. Har mycket i skolan, prov prov prov hela tiden. Har så mycket att göra att det slutar med att jag inte gör något alls. Har kollat upp vilket yrke jag ska ha också, med hjälp av hemsidan jag fick av syon, men fattar inte hur man ska göra (eller jo, jag har gjort testet, men det funkar ju inte, jag vill inte bli präst).
 
Nu måste jag sova! Imorgon har jag latin, idrott, PLUGG, svenska och sedan träning med Enne. Ska försöka få med henne till Actic nu när jag fått Emys tre-dagarskort. Jag tränar ju på ett annat gym vanligtvis, men nu kanske det blir lite roligare? Eller tvärt om, jag vet inte...
 
Godnatt i alla fall!

everything in the world is about sex, except sex. sex is about power

Tumblr_mkwcalzchr1r09253o1_500_large
Tumblr_ml0233dzfr1rhljlwo1_500_large
LargeLarge

studiedag

Hej! Idag har jag haft studiedag, så jäkla skönt! Cyklade och köpte godis och kollade på Pretty Little Liars, och gjorde inga läxor alls (vilket jag kommer ångra senare). Imorgon börjar jag vid lunchtid, pluggar till 5 med Sandra, sedan ska vi gå igenom det vi ska säga på Öppet Hus nu på torsdag. Juste, kom dit vettja! Information om de olika gymnasielinjerna på Hälsinggårdsskolan vid kl 18 tror jag. Min bror kommer sälja fika med sin klass också haha.
 
Nu ska jag fortsätta kolla på PLL, har bara två avsnitt kvar, sedan är säsong 3 över.

LONDON dag 6

Har bara fula/fina/äckliga bilder ifrån sista dagen, då det var då vi åkte hem med våra överfyllda resväskor. Enne hade varit inne på Primark tre gånger, och kommit ut med stora kassar varje gång, så för henne var vägningen av väskorna nervkittlande.
 
Vi gick runt i Notting Hill också, vilket jag inte fick bild på, men där var det i alla fall UNDERBART. Husen hade alla möjliga färger, och marknaden var så gullig! Vi gick in i bokaffären där killen jobbade i filmen "Notting Hill" och försökte hitta hans blå dörr, men fick åka hem utan den upplevelsen då det började spöregna.
 
Jag och Sandra gick även runt själva i London, vid Piccadilly Circus och M&M butiken på kvällen. MYSIGT och FULLT (på fler än ett sätt, nästan alla hade druckit och några killar ville ta med oss upp till en klubb högst upp i ett höghus). Det gick bra i alla fall, men Olof väntade som en sträng förälder, uppe på oss och ville höra vad som hänt.
 
Jag hoppas att ni inte tyckte att allt kom upp på en gång, vilket de gjorde, men jag hade inget val. De andra ville ha bilderna från bloggen, så jag fick ta allt på samma gång i alla fall. Hoppas även att ni inte missade Doctor Who i början (hängandes från den blå telefonkiosken) eller Sherlock-telefonkiosken med alla lappar. Det missade inte vi i alla fall, då det är nog bland de bästa minnena där ifrån.

LONDON dag 5 del 4


LONDON dag 5 del 3


LONDON dag 5 del 2


LONDON dag 5 del 1

 

LONDON dag 4

 

LONDON dag 3

RUNDVANDRING I SHAKESPEARE OCH DICKENS LONDON
 

LONDON dag 2


LONDON dag 1

 

I present to you...

THE 6 DAYS IN LONDON
 
Starring
 
HUMANISTISKA PROGRAMMET från KRISTINEGYMNASIET in FALUN
 
Guest Actors
 
LEONARDO DI CAPRIO
DOCTOR WHO
THE AVENGERS
 & other famous and important actors
 
WORLD PREMIER TODAY
(but not at the same time)
 
 

I AM ALIVE

Det kanske är läge att ge ifrån sig tecken på liv? JA jag lever! Jag råkade inte ut för någon olycka i England, inte heller blev jag våldtagen eller styckmördad. SUCCESS!
Ikväll, eller imorgon, kommer bilderna från resan upp, har varken tid eller lust just nu.
Om en timme eller så ska jag till mormor och Lina för att äta middag, mysigt!


and love is a word used too much and much too soon

Hej!
Om ca 9 timmar sitter jag på tåget mot Arlanda, och London. Åh, detta kommer att bli jättebra!!
Har dock haft magjsuka nu, så jag mår fortfarande dåligt, vilket flygturen inte kommer hjälpa till med. Kommer nog spy på planet tror jag (överdriver lite till).
 
Nu måste jag sova, så att jag blir frisk snart, och kan åka med glatt humör till England! Woop!

bright night in the big city

Hej! Nu har jag jobbat första passet på McDonalds, vilket gick bra! Idag ska jag in och jobba igen, och försöka fixa mon tand (fortfarande...). På lördag ska jag fika med Wendela, som jag inte sett på flera månader ! Måste packa också, för på måndag sticker jag och klassen till England ! Woop !

Nu måste jag ringa tandläkaren igen...


RSS 2.0