< Till bloggens startsida

we're all so addicted to a certain kind of sadness that we don't even realize we're causing ourselves madness

read is perfect  | via Tumblr
Happy Ending? | via Tumblr

and I've been feeling tired lately

Ledsen för att jag inte har hunnit blogga, men har verkligen inte haft tid! Skolan har kommit igång igen, vilket är ganska typ lite kul, men ändå inte. Har så mycket i huvudet just nu, och vet inte hur jag ska få bort dem? reda ut dem? I alla fall- tänkte ge ifrån mig ett livstecken. Jag lever, så att ni vet.

DAG 5

Sista dagen i Barcelona åkte vi tillbaka till stranden, och Mare Magnum (shoppingcentret där). Elin hittade en skatt på botten av havet, men vi fick bara upp 20 cent sedan tappade vi bort platsen (det var väldigt kraftiga vågor den dagen). Samma kväll gick vi till vår lilla pub, Brian's Irish Pub, där vi hittade några svenskar, rumäner och några engelska tjejer som var väldigt trevliga. Efter puben gick vi på en club (det var fult på svenska så skriver det på engelska) där det var massor av snygga killar (tror jag, jag var full).
 
Vid halv 4 tiden, om jag minns rätt, så drog vi oss hemmåt för att sova.
Hittade Klaras vykort också! SÅ UNDERBART!
 

DAG 4

 
Den fjärde dagen bar det av mot ett shoppingcenter där vi (jag) spenderade alla mina pengar på nödvändiga och inte så nödvändiga saker (mitt Spider Man-linne som missfärgades i tvätten direkt, en underbar parfym, jeansskjorta, T-shirt och en topp/BH). Dagen avslutades med frozen yoghurt till förrätt, och äckliga nuggets, pizza och rosé till huvudrätt. White trash som vi är delade vi på två muggar och värmde allt i micron. ew.
 

Men under ytan, där kan man flyta- Havet är djupt Dag 3

Dag 3 tog jag inte så många bilder, då vi var på stranden hela dagen. Tog mest på båtar och havet, och sedan på de trötta tjejerna på dyraste restaurangen.

https://cdn2.cdnme.se/3997397/7-3/pic_521326c69606ee64a38ea8ce.jpg" class="image">


under the sea DAG 2

Första frukosten! Jag och Sofie redo för att i timmar gå runt på Barcelonas gator. Vi hade ingen aning om att det skulle vara så varmt (jäkla AC på rummet liksom, ingen verklighetsuppfattning alls).
Segrada Famillia!
Redo att ta hissen upp till tornet.
Klara, Elin och Sofie påväg ner.
Parc Guell, eller det vi såg av Parc Guell...
Efter någon timme eller så hamnade vi i utkanten av Barcelona, vi gick ju lite fel. På plussidan hittade vi världens sötaste hundvalp.
Klara och Sofie redo för en utekväll :)
 

Imagine Dragons- On top of the world


'cause I'm on top of the world DAG 1

Dagen började med att tåget åkte till Stockholm utan oss. Falun, right? Så vi blev fast i Borlänge i 2 timmar, där vi väntade på tåg nummer 2. Efter det gick resan ganska lätt fram, inga fler hinder!
ÄNTLIGEN I BARCELONA! Trötta av flyg och värme väntade vi på väskorna, på fel sida av bandet... Men vad gjorde det? Vi var ju framme! Vi hade inte missat flyget!
Utsikten från vår lägenhet i Aramunt Apartments, inte världens vackraste kanske, men våra grannar var väl härliga. Nedanför vårat fönster, typ 5 våningar ner, låg vår lilla pool, 1x8 meter ungefär, men ack så underbar.
 

I've been waiting for a girl like you to come into my life

Hej! Lite kaos hemma och överallt så har inte hunnit eller orkat lägga ut bilderna från Barcelona, men de kommer upp snart, lovar!
Idag ska jag jobba fram till 15, efter det ska jag till stan och fika med min älskade moster Emma. :)
Nu måste jag skynda mig!


I love BCN party!

Är nu hemma ifrån Spanien. Det har varit helt underbart, och endast mulet en förmiddag och dagen vi åkte hem. Annars var det runt 30-35 grader hela tiden.

Mer bilder och sådant kommer senare.


go some place where no one knows your name

TumblrVintage Books & Anchor Books's Photos | via Facebookthekuller.com

dålig uppdatering

FÖRLÅT för den dåliga uppdateringen, och de usla rubrikerna (paj liksom... jaha?).
På fredag, om en dag alltså, så sticker jag till Barcelona med Sofie, Klara och Elin! Det kommer bli så sjukt jäkla bra det här. :D
 
Idag har jag jobbat, tvättat 50000 tvättar och städat. Försöker få ihop allt innan vi sticker liksom.
 
Nu måste jag verkligen gå och lägga mig, annars kommer jag aldrig upp imorgon :)

RSS 2.0