< Till bloggens startsida

but nothing compares to you

Hej! Hur världens mest hektiska vecka ! (typ inte men sssch)
På måndag måste jag fixa min framtand (som är fucked up igen), och på tisdag-söndag jobbar jag på McDonalds. Första veckan och jag jobbar alla dagar. Jag jobbar dock inte resten av månaden, så det gör inget. Det är ändå pass som är typ 3 timmar upp emot 5 timmar, vilket inte är så mycket det heller.
 
Idag ska jag bara gliiiida ruuunt liksooom.

someday, you'll miss me

Hej! Efter dagar av magsjuka, kom jag tillbaka till skolan i tisdags. Veckan har flytit på, och imorgon har vi bara teater (på italienska?) i två timmar, sedan blir det lov ! 
 
Nu ska jag fortsätta kolla på Pretty Little Liars, sedan äta och duscha. Usch, det som är negativt med denna värme är ju skillnaden i solen och skuggan, inne och ute. Jag svettas och fryser om vart annat, och det är för kallt för skinnjacka, men för varmt för vinterjackan. Sådana problem det finns !

C U l8er, allig8or! ;)

-

Jag hatar mitt liv, och skulle faktiskt byta med dig. Du får leva, jag kan dö i ditt ställe. Vill inte att du ska försvinna, du har så mycket mer att leva för än vad jag har.


tell me I'm your national anthem

Hello! Sitter i skolan och borde öva på mitt tal, men nej, det gör jag inte. Jag ville kolla på PLL, men det fungerade inte, så nu lyssnar jag på musik och väntar på att Enne ska komma med tuggummi. Idag försov jag mig, så jag har på mig typ en tröja från 8:an och ser ut som ett monster (nej då, jag ser ut som vanligt, typ "everyday"outfit).
Idag har vi haft latin och idrott, och snart har jag tal. Det suger. Jag vill inte prata. Ellinoré läser, Emy kollar på facebook och övar på sitt tal, och Sandra kollar på Vampire Diaries. I'm all alone. :(
 
Nu måste jag öva! 

pour un flirt avec toi

Hej hej!
Sitter i skolan och ska ha historia, which actually do not suck at the moment, men ändå. OLOF RAMLADE NER I EN BRUNN NÄR HAN VAR 4 ÅR HAHAHHAHAHA!! Nu ska jag söka på Buckingham Palace och jobba, så att jag blir klar någon gång.
 
Hej då!

smile to the world, and the world will smile back at you

 

fear no bitch

Hello ! Ska snart göra mat och sticka iväg till arbetsintervjun på McDonalds. Ugh. Orkar inte. McDonalds=Dåligt betalt och dålig chef, men det är också lika med pengar så jag antar att det är värt allt.
Är på mamma och pappas dator, som suger, men jag fick lov att skriva ut mitt CV igen.
 
HEJ DÅ!

Liège Dag 3


Liège dag 2


Liège Dag 1


always dreaming

Tumblr_mj2wwlseiz1s3lrn0o1_500_large

I was never insane except upon occasions when my heart was touched

Tumblr_mje48f5ibw1rivhkwo1_500_large
Tumblr_mimnac1zb61s22882o1_500_large
71969_553197901379275_1106904589_n_large

life

419509_113626878789764_1992229303_n_large

kiss me hard before you go

Tumblr_mjfao90tmo1qhqkrqo1_500_large
Tumblr_mje2k08s8v1qltzn5o1_500_large

ensam i mitt rum

Bonjour! Sitter ensam i mitt rum i det stora huset. Jag har hamnat hos en 14 åring, ingen kan engelska, och de har inget lås på toaletten.
Snart är det mat i alla fall, har ätit lunch vid 10 i morse, så jag är hungrig !! Resan hit gick typ bra, Olof hade med sig en patron i väskan så han stoppades, och mina öran höll på att sprängas vid landningen i Belgien.

Imorgon ska jag till skolan 08.15-17.00 JAG KOMMER DÖ och ingen sa till mig att vi skulle ha idrott, eller vilket tema det är på maskeraden!! Fuck life.


Macklemore & Ryan Lewis ft. Mary Lambert- Same love


my love, she keeps me warm

Nu är det mindre än en dag tills vi tar tåget mot Bromma Flyplats, och Belgien. Holy fuck vad jag blev nervös nu. Hur ska det här gå liksom? Jag kan inte franska ! Tänk om jag hamnar hos en helt galen familj, eller en jättetråkig som bara kan franska?
 
Idag har jag varit på stan med Olof och köpt maskerad/carnivalmasker och lite annat. Träffade på Hanna och Ellinoré också inne på Akademibokhandeln, så vi pratade lite innan jag fick lov att gå till mitt utvecklingssamtal. Samtalet gick bra btw. Jag låg bättre till än vad jag trodde i vissa ämnen, men det mesta kände jag redan till.
 
Jag kommer troligtvis ha några tidsinställde inlägg här på bloggen när jag är borta, och sedan så kanske jag kan få gå in på värdfamiljens wifi i Liège.
 
Nu måste jag börja packa, har inte ens gjort en lista !!
 
Ha det bra alla där ute !

Stockholm

Klockan är 4 på morgonen, och jag har inte större fantasi än så gällande rubriken. But that's okay.

Jo, jag är i Stockholm. Just nu är jag hos min moster Emma, och försöker sova. Idag har vi fikat och kollat på massa film med hennes pojkvän. Imorgon ska jag nog vara med min moster Lina och morfar och Christina.

På onsdag sticker vi till Belgien. Fuck. Jag är skitnervös! Det här kommer att bli... Intressant.
Nu måste jag sova. Godnatt


you are greater than what the others said you would be

Imorgon har jag bara en lektion, och sedan drar jag till Stockholm för att vara med mina mostrar, och träffa morfar och Christina igen. It will be fun !
 
Denna dag sög. Jag har varit trött och arg och förbannad och gud vet vad. Jag vet att alla mina planer är borta för att jag inte har mått bra och för att jag helt enkelt varit för lat. Från betyget B i de flesta ämnen till ett E-D. Det är ju så man kommer in på elitskolor, eller hur? Inte precis.
 
Jag köpte "The Fault In Our Stars" av John Green igår, som jag tänkt börja på nu (om jag inte är för trött, vill säga). 
God natt everybody.

We are the people, we rule the world

I torsdags-fredags var jag på den där Gymnasiefesten med Sofie, Elin, Johanna, Klara, Anna, Isabelle och Ida. Vi började hemma hos Johanna och sedan drog vi vidare till festen på Etage, där de flesta var 96:or. Förutom det så var det riktigt kul! Vid 1 fick vi skjuts hem av Isabelles pappa :)


RSS 2.0