< Till bloggens startsida

and we can learn to love again

Hej! Denna vecka har gått riktigt snabbt, men det kan bero på allt plugg (därav den dåliga uppdateringen... förlåt!). Värmen är ju här i alla fall, så sjukt skönt!

I lördags var det Seaside-festivalen här i Falun, vilket kind of sucked. Det var nästan inget folk, iaf när vi var där (i 5 minuter högst). Istället för att vara på festivalen så satt Ida, Isabelle, Sofie, Johanna, Elin, Klara och jag vid Kullen, och hade det trevligt.

Idag har jag varit i skolan, badat på idrotten, vilket var superhärligt, och shoppat med Sandra, Enne och Emy. Får se om bilder kommer upp på det ;)


nobody is perfect, until you fall in love with them


popularity is for mediocre people


Vårfest

Helloooo
Idag har jag haft franskanationella, muntliga, vilket SÖG. Var på hälsinggårdsskolans Vårfest också, och kollade på de vackra 9orna! Tog tyvärr bara ett foto...


Nytt hår!

Blev blond idag. Woop


meow

Var ju kattvakt till mormors katt, Sigge, i helgen. Världens mest sällskapssjuka katt. Och sötaste...

Mormor bad mig skicka bild på oss två, och tyckte den var så söt så den får hamna här också.


hearts a mess

Hej!
Sitter och kollar på kläder, och lyssnar på soundtracket till The Great Gatsby (ett album som jag verkligen rekommenderar, jättebra låtar!).
 
Imorgon ska jag till skolan (såklart), på stan, träna och sedan hem och ta ut hundarna. Borde ha pluggat idag, men orkar inte. Vill bara sova. Det har varit dåligt väder hela dagen, verkligen sov-väder!
 
Nästa vecka är det Nationella Prov i franska (hör och muntligt) och idrottsuppgiften, som jag inte har börjat på, ska in. Förstår inte frågorna vi ska besvara angående idrotten, så måste verkligen prata med min lärare. Juste, ESMU12 (heter de ens så? de som går estet musik årsk. 1 iaf) har ju konsert, så det ska jag gå på. Torsdag kl. 19 på Haraldsboskolan.
 
På lördag är det Seaside också, så ska dit med några kompisar och ha trevligt. Förutom det så jobbar jag hela nästa helg+ måndag. Wie, pengar. No, McDonalds.
 
Nu ska jag fortsätta drömma om en ny garderob. Bye bye

at this moment, you mean everything

Large54315c7d941c2642b4f2b9ffc91e08e5_largeTumblr_mkh2s5qs3x1s5gteeo1_500_large

"I wonder if the ocean cries..."

Tumblr_m6jb5da35r1rwj0ulo1_500_large
Large
Large

Vill inte plugga

Försöker plugga inför kinesiskaprovet som vi har imorgon, men det GÅR BARA INTE! Har så sjukt mycket tills imorgon, och kinesiskan suger. Åh school sucks :(


jobb, jobb, jobb

Äntligen är helgen slut! Har jobbat torsdag-söndag i kiosken och på McDonalds, 19h varje dag och just nu håller jag på att dö av trötthet, fortfarande. Igår stack jag hem tidigare från skolan, och gick och lade mig. Idag hade jag nationella prov i engelska, vilket kind of sucked. Fick tillbaka mitt franskaprov också, gick från ett F till ett C!! I'm so happy!! Wiiiie!!


-


innebandycup

Hej! Har precis kommit hem ifrån Ica/ÖoB, där jag handlade saker inför innebandycupen, med Sandra.
Har skrivit klart prislistan och de övriga lapparna som vi ska sätta på på torsdag morgon. Kom dit vettja, vi står vid ingången till innebandysalen på Haraldsboskolan. Kommer även jobba på McDonalds den helgen, varje dag, men äsch. Kommer dö av trötthet, men jag menar PENGAR. Behöver verkligen pengar!!
 
Idag hade vi läsförståelse i franska, vilket sög. Jag förstod det mesta av texterna men FRÅGORNA? Nej. Där tog det stopp.
 
Nu ska jag fylla i lite på vissa lappar, och sedan duscha och sova.
 
Ha det bra!

don't let anyone dim your light, only because it's shining in their eyes

Hej!
Igår var jag med mamma och tränade på Må Bättre, då hon har några gratiskuponger som jag får använda. Efter vi tränat bastade vi, och åkte hem. Eftersom vädrat verkligen sög igår så spelade jag Sims 3 resten av dagen.
 
Idag har vi varit hos min farbror, hans fru och barn, då min kusin fyllt 11 år. Det är så gulligt, för hennes lillasyster har mig som idol, så hon har tydligen sagt till folk att om de är elaka mot henne så ska de "få se på min Rebecka" hahah
 
Nu ska jag se klart på The Perks of Being a Wallflower för typ 500000 gången.
 
GODNATT

valborg

Förlåt att jag inte har skrivit, men jag har varit upptagen med att inte ha ett liv.
 
I tisdags, alltså Valborg, var jag med Sandra på bio. Båda hade gratisbiljett och var helt slut, så vi gick och såg en dramafilm istället för att festa med de andra populära barnen.
 
Filmen vi såg var jättesorgligt! Den heter "The Impossible" och handlar om tsunamin i Thailand, och man får följa en familj som hamnar mitt i smeten, så att säga. Den var bra, Sandra grät hela filmen, och jag kämpade med att hålla händerna i mitt knä och inte för mina öron.
 
Nej men tillbaka till filmen, som var verkligen helt enastående! Alla borde se den, och jaa. Jag ryser just nu, så ni fattar ju!
 
Mv5bmja5nta3nzq5nl5bml5banbnxkftztcwotyxnjy0oa__._v1._sx640_sy948__large
Beach-boy-child-coconut-favim.com-683849_large

RSS 2.0