< Till bloggens startsida

Hey, don't you wanna go down like some junky cosmonaut

Hej! Spenderar mitt lov på McDonalds. Orkar inte. Kan jag inte få pengar för att sova? Det erbjudandet skulle jag ta direkt.
 
Igår såg jag på "Stuck in Love", den var bra. Lite underlig, men bra. Logan Lerman är så söt så jag dör.
 
Om typ en timme (efter att jag varit ut med hundarna, och ätit) ska jag ut och köra igen med pappa. Fyller ju snart år, så måste köra lite. Jag vill såklart ta körkortet så snabbt som möjligt, så jag slipper åka två timmar hemifrån innan ett jobbpass. 31 dagar, 7 timmar och 1 minut kvar.

poor old Johnny Ray sounded sad upon the radio, he broke a million hearts in mono

Har pluggat hela dagen, och gud är så nervös inför provet imorgon! Eller proven, har ju typ prov i engelska. Festen i fredags (var det redan så länge sedan?!) var ju bara helt sjukt underbar. Jag kanske redan har skrivit detta, men ja. Jag lever fortfarande på låtarna och allt från kvällen, det var ju bara så fantastiskt! Byter nog till estet sista året här (nej men gud vilket dåligt skämt nu skäms jag. usch). Jag borde inte blogga just nu är helt slut och har lågt blodsocker och ÅÅÅÅH

kiss me hard before you go

Hej! Nu har jag ÄNTLIGEN hittat allt till min outfit för morgondagen, längtar så sjukt jäkla mycket! Idag ska jag installera Harry Potter på min dator igen och spela hela natten (nej, men på kvällen, för jag måste sova också stupid).
 
Idag slutar jag 17.25, vilket suger, men ja. Jag vill ha Skittles nu.
 
Hej då!

I hated everyone before it was mainstream

Hej!
Har världens hål just nu, och kan inte plugga. Ingen motivation (eller jo det är såklart jag har det) men orkar bara inte. Vill lägga mig och spy och sova och vill kolla på film.
 
På fredag ska jag på Harry Potter-fest, vilket kommer bli så sjukt jäkla roligt! Jag pratade om att anordna en sådan fest själv på skolan, på skoj liksom, och nu ska jag på en! Dagen efter ska jag till Borlänge och lyssna på några från estet som ska spela. Underbara helg, kom nu!

Birdy- Wings


forever I pray those beautiful eyes wanna fall upon me and say it's alright 'cause I'm yours

Hej! Ska försöka plugga, men är så borta i huvudet och yr, så jag vet inte riktigt hur detta ska sluta.
Imorgon ska jag ha på mig min Superman-tröja. För att jag kan. Woho.
 

you shoot me down, but I won't fall- I am titanium

Jag tror inte att jag uppskattar mina vänner så mycket som jag borde. Jag borde säga det till dem hela tiden, varje tid på dygnet, men jag hoppas verkligen att de vet om det. För jag kommer nog inte säga det, fastän jag borde.
 
Denna helg har jag jobbat, och varit på kupolen med Sandra. Hittade lite kläder, fikade och skrattade, mycket.
Nästa helg blir det mer jobb (jobb, jobb, jobb=pengar me like), möjligtvis en mini-filmkväll.
Helgen efter det blir det till att träffa min Vika-kompisar!! Har inte sett dem på så länge! Har bara förföljt dem på deras bloggar, tumblr, fb, twitter etc som en liten sorgsen lama i regnet. 
disney gifs | Tumblr
Men snart ska jag träffa dem! Är nog lite för entusiastisk över detta... kan inte stava heller, borde gå och lägga mig. Söka hjälp.
 
GODNATT!

rumor has it

Hej!
Ska snart gå ut med hundarna, och sedan dra mig mot Borlänge och jobb. Ska jobba till åtta ikväll, orkar inte. Jag kommer inte hem förens vid 22-23 ikväll. Jag som ville sova vid typ sju. Äsch, så jobbigt är det faktiskt inte. Jag får ju pengar HAHAHAHHA. 

-

Tumblr | via Tumblr

I sing the body electric

Hej! Idag har jag en kort dag i skolan. Orkar inte skriva mer. 

RSS 2.0