< Till bloggens startsida

'cause I can't help thinking it's not enough for this heart

Hej! Förlåt för dålig uppdatering, men det har varit mycket i skolan och jobb och blä. Imorgon har jag mössprovning inför studenten, svenskaredovisning (som jag ska jobba på nu... kanske borde bli klar tills imorgon?) och jobb. Juste, Naturkunskapen ska vara klar tills imorgon. Den struntar jag nog i... living on the edge.
 
 

my relationship with 4am is the most honest relationship I have had.

Så, nu är jag äntligen lite bättre. Jag är fortfarande kind of borta pga hostmedicinen som får mig att vilja hosta upp mina egna lungor, men ändå, jag mår fortfarande lite bättre.
 
Idag var jag till Lager 157 med familjen, hittade två tröjor och strumpor. Det är ganska tomt där inne faktiskt, de saker som dem har är utspridda överallt, så att det ska se mycket ut.

Den här veckan har jag tänkt väldigt mycket på vad jag vill bli, och vad jag ska göra efter skolan är över. Jag tror att det blir till att flytta till Göteborg och studera där. Vad jag vill studera är jag inte 100% säker på, men jag har börjat rikta in mig på historia nu i alla fall, det är ju något jag kan jobba med? Eller?
 
Har sett klart på 3e och 4e säsongen av Skins också, hur bra serie som helst, bara lite överdrivna slut på varannan säsong. :(
 
Nu ska jag fortsätta kolla på tumblr och hosta ihjäl mig. Jag ser väl kanske de flesta av er imorgon? 

I've got a hole in my heart, pretty baby. I've got a hole in my heart, can't you see?

Fortfarande sjuk, vet inte riktigt när jag kommer bli frisk heller då det har satt sig i lungorna; mina friska underbart väl fungerande lungor. Hostmedicinen ger mig hallucinationer och yrsel, och jag känner mig galen.

and you're gonna hear me roar

Hej! Den här veckan har ju gått så sjukt jäkla långsam! Har dragit på mig världens förkylning också, men vad gör det? Ska till Granny idag med mina kompisar, får hoppas att rösten håller bara, men det ordnar sig nog!


hope it gives you hell

Sovmorgon är nog det finaste som finns. Eller inte det finaste kanske, men det behövs verkligen. Även fast jag bara varit tillbaka i skolan i en vecka ungefär, så är jag jättetrött på både skolan och människorna. That's a fact.
 
Idag har jag bara 1 lektion (den andra är inte obligatorisk), sedan ska jag hem och gå ut med hundarna och pappa på långpromenad.
 
Nu måste jag fixa till mig lite, eller försöka fixa mitt hår i alla fall. Orkar inte. Ugh.

RSS 2.0