< Till bloggens startsida

how to murder someone: kiss them once then never again

 

jag vill bara känna allting, ja jag vill bara känna någonting

Varför ska känslor vara så komplicerade? Varför ska jag känna att jag behöver någon som inte behöver mig, och som jag egentligen inte behöver alls ändå? Trots att jag vet att jag endast sårar mig själv så går jag tillbaka och försöker, försöker, försöker endast känna på ett sätt, men hur ska man kunna känna på ett vis när alla känslor exploderar inom en? Känner mig så tom men så full av krigande känslor samtidigt, och hur stoppar man förresten ett krig? 

all this time I drank you like the cure when maybe you were the poison

Hej!
Det är äntligen lov, woho! Helgen spenderades med Sandra, som tog hand om mig (ty jag är åter sjuk). På lördagen kom Sofie och Elin över, då vi hade planerat att gå ut. En timme innan bussen skulle gå ångrade vi oss, för jag hade blivit sämre. Det blev en filmkväll istället, och alla somnade hyfsat tidigt ändå.
 
Resten av veckan har jag legat död i soffan och sovit, varit ute och sovit, och legat på golvet och sovit. Åh och det är lite över en månad kvar till Alanya nu- HALLELUJAH! Måste bara lämna in alla dessa uppgifter så jag kan ta studenten också (oj, det lät lite överdramatiskt, menade mest gymnasiearbetet).
 
Nu måste jag plugga, faktiskt. 

Passion Pit- Carried Away


I will laugh, I'll get drunk, I'll take somebody home

Hur skriver man ens om vattenkraft? Världens enklaste uppgift, men får inte ner någonting i dokumentet. Oh God. Idag hade vi nationella i svenska, vilket gick ganska bra faktiskt (tror jag). Jag valde det första ämnet, om hur skrivreglerna ändras när det kommer till sms. Hoppas verkligen att det gick bra, speciellt med tanke på att jag hade sovit 3 timmar så jag var väl inte i toppform direkt. 
 
Nu måste jag verkligen fokusera!

last night I stood in the rain, hoping it would wash away my sadness but all it did was soak me down to the bone- and I didn't have you to warm me up

November. | via TumblrNovember. | via Tumblr
Detroit 🌆

sitter här på sängen tills du ber mig att gå hem

Hej!
Borde väl egentligen plugga nu, som varje gång jag bloggar, men kollar istället på Buffy. Har inte mått sådär superbra på senaste tiden, men tror att det börjar bli bättre nu. Det är i alla fall vad jag försöker intala mig själv. Imorgon har vi nationella prov i svenska. Har ännu inte läst klart häftet inför provet, men det kommer nog lösa sig. Orkar inte bry mig om skolan just nu bara.
 
Nästa vecka är det Studentkickoff, igen, vilket kommer bli askul! Det är något speciellt när alla studenter samlas, men hamnar i ett speciellt humör och man blir så glad, och alla andra är lika glada de också.

and I swear, I swear, that I would try

words-of-emotion:

Words of Emotion

you are meant to fight

Hej!
Förlåt (återigen) för dålig uppdatering. Har varit sjuk, sjuk och (nu) sjuk, så har liksom inte orkar gå in här. Sedan har jag faktiskt glömt bort att jag har en blogg haha.
 
Sedan sist har jag väl druckit alkohol och varit överallt och ingenstans med alla och ingen. I tisdags var jag på UF-mässan uppe på Lugnet och kollade på mina vänner som marknadsförde sina företag. Köpte en jättefin och fluffig drömfångare av Isabelles företag (Catch your Dream) och deltog i Sofie, Elin och Johannas tävling (Made for Angels) om att få vinna ett smycke. Inte mycket till uppoffring, men det är kul att "sponsra" deras företagande. :)
 
Igår var jag till vårdcentralen och fick penicillin, somnade i soffan till Buffy the Vampire Slayer, och åkte sedan hem till Paul och kollade på filmen The Purge. Fun fun.
 
Just nu sitter jag och pratar med Sandra över Skype, målar mina naglar rosa ('cause I'm happy), kollar tumblr och "pluggar" (som vanligt alltså). På lördag blir det högskoleprov på dagen, och opera med humanisterna på kvällen. Ska kanske åka med Ellinoré och släppa av Olof utanför Ludvika mitt i natten också, om min pappa går med på det dvs.
 
Nu börjar Sandra gnälla, så det är väl bäst att jag publicerar detta. bye

RSS 2.0