< Till bloggens startsida

Ray LaMontagne- Empty


God jul!

Hej!
Julen har varit stressig och kaotiskt (iaf från min sida). Det har varit superhärligt att träffa släkten och många av vännerna som kommit tillbaka till Falun nu under julen. Har hunnit varit ut två gånger också, kan ju säga att Etage inte är det bästa stället nu när man varit ifrån stället och insett att det finns annat haha. 

Imorgon ska jag in till stan med pappa och kolla runt lite, och på onsdag är det nyårsfirande med Sandra och flera stycken (typ hela) hennes fotbollslag. Det kommer bli asbra detta yes.
 
Nu ska jag försöka sova (hahah nej det kommer jag inte, kommer vara vaken till klockan 5 på morgonen vare sig jag vill det eller inte hahahah)
 

Marina and the Diamonds- Happy


tentastress

Hej!
Sitter just nu med en termos te, och ska om några minuter öppna min tenta och skriva konstant i 8 timmar. Har gått och dragit på mig någonting också, så har legat och kallsvettats hela natten, och är så tung i huvudet. Hoppas trots det att tentan kommer att gå bra, det är ju den sista innan jag åker hem till Falun, nästa vecka!
 
Igår var det Open Mic på Sivans, så jag tog mig äntligen i kragen och sjöng inför alla. Jag sjöng dock inte själv, och den andra halvan av vännerskaran dök upp precis efter jag klivit av scenen, men det gjorde inget! Jag var så nöjd ändå! :D
 
Idag måste jag verkligen ta mig till Ica och handla, kom på nu att jag varken har lunch eller middag hemma, vilket jag borde ha ordnat igår så att så lite tid som möjligt av tentatiden inte går åt till annat. Imorgon ska vi och fira Jessica också, och på lördag är det äntligen Lucia. Nu måste jag göra mig redo här...

RSS 2.0