< Till bloggens startsida

-


asså jag har kollat mobilen hela dagen, kan du skriva snart

 

-

"Med armarna kring hans hals men du menade inget alls
för allt är en lek för att skydda hjärtat
Din kärlek är lätt som att singla slant
Bland blödiga ärliga människor, och du är så färdig med känslor
och du viskar jag minns hur du sa det, 
att alla kan få dig men ingen kan ha dig"
 
-Anton Kristiansson

nothing gold can stay

Kan jag sluta låta så fucking deprimerande på bloggen eller?! Så farligt är ju inte livet, eller hur?
 
Måndag-tisdag var det hur som helst studentkryssning, vilket var helt lovely! Tog några få halvdåliga bilder på mig och Ellinoré, men de tänker jag verkligen inte lägga ut. Såg att jag hade blivit taggad i några foton på facebook också, där jag såg helt borta ut. Orkar inte. Kommer inte ihåg när 99% av de där bilderna togs, vilket är ganska sorgligt.
 
Imorgon, lördag och söndag ska jag iaf jobba. Jobba, jobba, jobba. Det ska bli kul! (försöker peppa mig själv... woho) Nästa onsdag är det någon studentfest (kick-off-någonting?) på Etage, så jag ska väl dit. Åh vad seg jag lät, jag ser faktiskt fram emot det, trots hur bakis jag (FORTFARANDE) är.

let’s talk about the universe and make out

Hej!
Gårdagen var... jag vet inte. Ett stort grattis till Ellinoré som fyllde 19 iaf. Vi var ju ut och firade henne med förfest och sedan etage (överraskning).

Imorgon är det studentkryssning. Jag vet inte om jag vill längre. Börjar må dåligt igen. Fuck. 

-
Childish Gambino- Heartbeat

 
I wanted you to know
That I am ready to go, heartbeat
A heartbeat
I wanted you to know
Whenever you are around, can't speak
I can't speak

det är någonting speciellt med dig, men jag kan inte säga vad

Sitter ensam kvar i skolan igen, såklart. Ellinoré gick nyss, så jag väntar på att pappa ska hämta mig, vilket kommer ta förevigt.
 
Idag har jag varit på kupolen med Sandra, hittade en tröja som funkar, men den är inte sådär så man ryser när man ser den precis, den får mig mer att känna mig som en fjäril med vingarna infällda. Sandra hittade dock en del, vilket gjorde den långa resan till Borlänge värd det (och själva resan med musik såklart).
 
Imorgon har jag prov i italienska, muntligt. Jag kommer säkert vara själv på lektionen också, då Sandra har DM och Enne varit sjuk de närmsta två dagarna.
 
Nej, nu måste jag verkligen fokusera!

she can make hell feel like home

brutalgeneration:

Autumn magic in Ordesa valley by Gregor Samsa on Flickr.
brutalgeneration:

Cenote in Mexico by Alastair Pollock on Flickr.
 

Lewis Watson- Calling


och jag tror inte att detta kommer gå över så lätt

Sitter i skolan med Hanna och försöker "plugga". Varför går det hela tiden så dåligt? Jag kan inte hitta motivation alls att ens ta upp en bok, utan sitter och tänker på annat hela tiden. Funderar. Överanalyserar. Varför gör allt så ont hela tiden? 
 
Idag efter skolan (jag har redan slutat, men när jag lämnar skolområdet) ska jag och shoppa med Sandra. Det kommer bli bra! På lördag ska vi ut och fira Ellinoré som fyller 19, och på måndagen är det studentkryssning. Det blir mycket alkohol, vilket är bra. Känner att jag behöver det just nu, faktiskt. 

-

Svenska tankar | via Tumblr

orkar inte stå på mina egna ben, jag vill aldrig nånsin vara ensam mer

 

and there will come a time, you'll see, with no more tears

Hej! Jag borde nog sova just nu, men någonting håller mig vaken. Imorgon/Idag ska jag försöka jobba, vi får se hur det blir med det (ingen sömn=blir inte frisk?). Jag ska i alla fall köra till Borlänge, så "håll er borta från vägarna"... ha ha. 

Lewis Watson- Sink or Swim


in the world through which I travel I am endlessly creating myself

Hej!
Sitter i religionsklassrummet med min klass och "försöker" plugga. Det går inte. Nu skrattar Ellinoré åt mig också... thank you! Tror att vår lärare bytt ämne också, då vi just nu diskuterar OS.
 
Ikväll var det meningen att jag skulle ut med tjejerna, men känner att jag är för sjuk för att orka gå ut på kvällen/natten för att sedan gå upp tidigt morgonen efter och jobba. Jag vill vara frisk buhu.
 
Nu måste jag fokusera HAHA

be somebody who makes everybody feel like somebody

 

I wish I’d done everything on earth with you


I wish I’d done everything on earth with you

myskväll
Hej! Igår åkte jag, Ellinoré och Hanna hem till Olof för att laga middag. Först blev det en tur på Willys, innan vi till slut bestämde oss för att göra tacos. När middagen var klar kom även Gustav, Olofs kompis, dit. Han körde senare hem oss tjejer till Hannas lägenhet, där vi sov över.

Idag har det varit en otroligt seg dag. Är trött och sjuk och ledsen. Hoppas allt är bättre imorgon!

Comenius

Denna vecka har varit så sjukt roligt och utmattande! I tisdags hämtade vi upp en fransyska vid namn Carla på tågstationen, då alla elever från Comenius-projektet anledde till Falun. Hela veckan har varit fullsmockad med aktiviteter, och allt avslutades i fredags med bowling och middag på O'Learys (bilden med Carla som bowlar+Enne och de norska tjejerna).

I need a new addiction (distraction)

Hej! Försöker skriva mitt svensktal, vilket ska vara klart idag, men det går liksom inte. Har varken tid eller ork att arbeta, och börjar bli lite nervös inför ikväll, då min lilla fransyska kommer hit. Carla heter hon, och ska bo hos mig till lördag morgon. Kul kul kul!
 
På lördag ska jag ha myskväll med Sandra, med pizza och filmer, och på söndagen blir det kanske middag hemma hos Olof (??) jag vet faktiskt inte hur det blev med det. Åh gud vad irriterad jag är just nu, fuck everybody.

I want a smoke and I want to get drunk and I want to be kissed and I want to feel something


RSS 2.0