< Till bloggens startsida

Växjö

Igår fick jag äntligen mitt påskrivna kontrakt, och lägenheten i Växjö är nu säkrad! Har mejlat lite med de som har hand om lägenheten, och bett om att få flytta in lite tidigare. Det är ju liksom inte så roligt att flytta in samma dag som skolan börjar precis... Hon jag mejlade med skrev iaf att hon tagit kontakt med personen som bor där nu, så vi för helt enkelt vänta och se hur det blir. 

I lördags var jag ut med tjejerna och firade Julia och Emmas födelsedagar. Kvällen var rolig, men kunde varit bättre (vet inte varför, men Etage har börjat blivit lite för utslitet liksom, har nog varit där för mycket...). Träffade även på folk som man inte sett sedan studenten, vilket var väldigt kul!

Igår var jag för första gången ute med vår nya båt, vilken var så mycket bättre än vår förra båt! Träffade även Sandra på kvällen, och vi satte oss vid Roxnäs och pratade på om allt. Det är så sjukt mycket som händer just nu!
Alanya, student och bal

Det var så länge sedan jag skrev på denna blogg, och så mycket har hänt på bara några veckor. I slutet av maj var jag med några från parallellklassen till Alanya, Turkiet. En hel vecka av fest, sol och bad- något som alla verkligen behövde efter att ha stressat ihjäl sig sista veckorna i skolan. 
 
När jag kom hem ifrån Alanya var det endast några få skoldagar, och sedan blev det chillkrök ute i ingenstans i en stuga som Olof hade hyrt. Vi grillade, bastade, badade och drack. Supertrevligt var det!
 
Efter den lilla festen tog studentveckan vid. Bästa veckan hittills! Det var fest varje dag i en hel vecka, och avslutades med en bal. Jag tog inte så många bilder själv, så bilderna jag lägger upp är tagna av min underbara moster Emma. 
 
 

RSS 2.0