< Till bloggens startsida

-

Så orättvist... vila i frid Jacob!
 
 

vi väntar

Hej! Nu blev det en liten omedveten bloggpaus igen, antar att det är plugget och min konstanta huvudvärk som är anledningen den här gången.
 
Nästan alla mina vänner har åkt eller kommer åka hem nu i helgen, men de som är kvar ska samlas och ha inflyttningsfest hos en tjej i klassen. Bella ska följa med mig dit också, var med henne till Samarkand idag och köpt flera ton mat och alkohol, så nu är vi redo. Åh påtal om mat, jag köpte fel mjöl så gjorde världens äckligaste pizza idag. Usch.
 
HUR irriterande är det inte när någon endast skickar en tumme upp som svar när man suttit och skrivit värsta långa, hysteriskt roliga text? Kom igen, skratta bara, så svårt är det inte att skriva "haha". Oh God. 
 
Nu måste jag sova, har möte imorgon vid tolv, och med tanke på mina dåliga sovvanor borde jag verkligen bara somna direkt (snälla). Godnatt!

I wanna be adored


Veronica Maggio- Trädgården en fredag


you distract me, but I'm distracted without you. I don't know how to focus baby teach me how to, 'cause I'm standing still again

 

jag vill inte glömma hur det kändes, men jag orkar inte minnas allt som hände

Sitter och lyssnar på en cover av Beyoncés Crazy Right Now och "pluggar". Ska verkligen ta tag i det nu, men ville bara slänga iväg ett inlägg eller två innan (undanflykter bara, jag vet). 
 
Idag har jag suttit och sålt biljetter till tacksittningen, pluggat med Isabell och Jessica och pratat med Enne över FaceTime. Jag kommer verkligen ingenstans med läsningen, har suttit i flera timmar nu och försökt, men tänker bara på annat. Det känns som om att jag har ett svart hål i bröstet igen, eller som om någonting vill ta sig ut- vilket får mig att må illa. Det känns som om att jag går i sömnen, vet inte vad jag gör eller vad jag säger, så gör inte illa mig om jag gör fel, jag vet helt enkelt inte om du finns. Wow, det var ju verkligen betryggande, tack liksom. Förlåt.

men jag gillar dig som bas gillar hörn

Försöker laga mat, vilket går sådär. Jag borde nog gå någon matlagningsskola på sidan av, för detta med att chansa varje gång är ingen riktig höjdare!

Idag har jag haft lektion, ätit pizza (som Anousch kom över med på andra rasten- underbart!!) och varit hemma hos Bella och hälsat på. Marcus följde med till Växjö, så de satt där och planerade veckan lite. Fick med mig Bellas cheerleadingdräkt också, som Jessica ska låna på vår tacksittning (24/10). 
 
Helgen i övrigt har varit bra, Oktoberfesten var jättebra- har dock lite minnesluckor från kvällen... haha. Nu i veckan ska jag försöka hinna plugga körteori och tvätta. På onsdag och lördag ska jag jobba på Sivans med gänget (som vi tydligen är??), och på torsdag ska jag, Isabell och Jessica till Ullared.
 
Nu måste jag kolla till maten!

Veronica Maggio- Va Kvar


Das Oktoberfest

Fotocred till Isabell och Adam (bild 1&2)

när du blir för snäll vill jag be dig gå

Trodde att klockan var tre, så sitter här helt redo att gå till Jessica och fixa mig till festen. Jag är så trött, men det kommer bli så kul. Veronica Maggio spelas i högtalarna och jag försöker tagga mig själv. ÅH hade glömt lägga ner alkoholen, wow detta kunde ha gått riktigt illa alltså, shit tur att jag kom på det lol

Kodaline- All I Want


I'll find somebody

Hej! Har precis slängt i mig morot och dipp, och ligger här i min säng och lyssnar på musik. Ska gå och lägga mig snart, tentan got the best of me haha. Var efter tentamen till ica och handlade, samt hämtade upp kläder jag köpt från H&M. Älskar dem<3
 
Imorgon ska jag upp vid 9, långpromenad med Jessica och Isabell, försöka hinna tvätt och städa, sedan förförfest, förfest, Oktoberfest, mellanfest och Sivans! Morgondagen kommer att bli fantastisk!
 
Nu ska jag gå och borsta tänderna och sova. Godnatt 

låtsas som det regnar


du är vacker men du betyder inget för mig

Borde verkligen plugga, men det går bara inte! Har precis fått hem böcker (och räkningar) så har betalat av dem, har dansat runt i lägenheten, letat möbler på nätet, ätit chips, dött chipsdöden, skriksjungit. ALLT utom att plugga. Har tenta imorgon, och sitter och snusar istället för att öppna boken. Måste ta tag i mitt liv nu känner jag, slå till mig själv lite bara.

Nu ska jag sluta klaga, har det ganska bra faktiskt!

RSS 2.0