< Till bloggens startsida

I know you're looking for salvation in the secular age, but girl I'm not your savior

Helt otroligt vad bra och fina vänner jag har här i Växjö, blir bara så glad ibland! Igår jobbade vi i Smålands (med hjälp) på Sivans Studentpub. Det var kaos med folk, men vi klarade det- vilket vi firade som vanligt med middag klockan 5 på morgonen samt efterfest. Jag blev då redigt packad fastän jag inte skulle dricka alls, så Ida och Fredrik gick med mig hem när de andra började sjunga Sing Star (blev så ledsen att jag inte kunde vara med, men jag menar... jag sov på ett flak cider). När jag och Ida sagt hejdå till Fredrik och Campus Livs gick vi hem till mig och delade på en pizza och chips. Vid 18 tiden var det då dags att börja städa efterfestlokalen, så det var bara att vingla tillbaka till Sivans, och möta alla andra trötta, bakfulla människor. Jag och Ida gick till Maestro och köpte mat, och gick (som vanligt) hem till mig och åt igen. Haha det känns som att det enda jag gör är att jobba, äta, supa. 
 
Imorgon (eller idag, då klockan är 1 på natten) är det skola igen, samt möte angående en After Ski som vi i event i VK, ÖG och Smålands nationer kommer fixa. På fredag är det inflyttningsfest hos mina kompisar som flyttat från campus till stan, och på lördagen sticker Smålands med bussen till Tyskland för att inhandla sprit. Jag och Ida (som inte får åka med då vi är under 20 år) kommer stanna kvar på campus och fixa världens förfest tills när de kommer tillbaka från spritresan. 
 
Nu måste jag faktiskt gå och lägga mig. bye bye

det känns som om att jag vaknar när jag drömmer


men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar

Hej!
Har legat i min säng hela dagen (förutom när jag och Olivia gick till campus livs) och försökt plugga. Har skrivit och raderat, och skrivit lite till- men det går bara inte! Antingen skriver jag ner något som jag inte kan referera till, eller så hittar jag bara saker som inte är relevanta. Så irriterande. Speciellt när jag måste ha detta klart så vi (Isabell, Jessica och jag) kan börja på delen som vi ska skriva tillsammans.
 
I lördags hade vi förresten taco-mys+förfest och födelsedagsfirande för Mary och Elisa. Superkul innan med bara tjejerna hemma hos mig, och lite drickspel, och sedan att få dansa av sig lite hos Mary. 
 
Nu på lördag ska vi på korridorsfest- vilket kommer bli awesome! Längtar till det, då vi blir klara med kursen dagen efter och alltså kan slappna av på riktigt.
 
Nej nu måste jag fortsätta plugga, måste in i duschen också... och ska upp om 8 timmar. Äsch det är ju en evighet ju!

-

och jag vet inte vad som är verkligt längre. Hur överlever man?

RSS 2.0