< Till bloggens startsida

Beatrice Eli- Girls


hundvalp

Hej!
I förrgår tog jag tåget ner till Simrishamn (typ världens ände nere i Skåne kändes det som) för att kolla på en hundvalp! Han är en shih-poo, alltså blandning mellan shi-tzu och pudel (mesta dels shi-tzu), och supersöt! Då de hade ställt in mitt tåg från Simrishamn, och satt in en buss istället, missade jag sista tåget hem till Växjö ifrån Malmö. Som tur var hann jag ringa Fredrik innan min mobil dog, så han tog en kompis bil och åkte de 2-3 timmarna för att hämta mig. Satt inne på Donken i Malmö och fick för mycket tid att tänka, men bestämde mig tillslut för att köpa hunden. Om tre veckor ska vi åka ner och hämta honom, så måste komma på något namn innan dess! 
 

all monsters are human


och det gör så ont varje gång jag kollar på dig men jag ler ändå

I lördags hade vi Harry Potter-sittning, och jag tonade mitt hår lila för jag skulle vara Tonks. Mitt hår är fortfarande lila, och sittningen var lyckad för att vara första gången. Hallelujah. Godnatt

-

Varför suger killar så himla hårt? Är så arg och ledsen och besviken. Hatar hatar hatar dig. Varför händer samma sak om igen? 

See they want to buy my pride, but that just ain't up for sale

Hej!
Idag var jag ner på stan med Ida och Fredrik. Det blev lyxlunch på Rosegarden och sedan världens shoppingrunda inför Allnation och Harry Potter-sittningen. Allnation är kort sagt ett event där alla medlemar i nationstyrelserna får teman som de klär upp sig efter (vi har exempelvis temat "Vad man hittar i vardagsrummet"), gör spex, har crawl och sedan försöker sno föremål från de andra nationernas postis. Vi tjejer i Smålands Nation ska klä ut oss till dockor, och killarna till soffpotatisar. Så spännande att se vad de andra nationerna har klätt ut sig till!
 
På lördag har vi Harry Potter-sittning, så handlade på mig lite till den också. Jag har bestämt mig för att klä ut mig till Tonks, så fick med mig ett par trasiga jeans, en tröja och lila hårfärg. Färgen ska gå ur efter 6-7 tvättar, så jag hoppas på att det är sant- känner inte för att gå runt i lila hår i skolan haha. 
 
Nu måste jag verkligen gå och lägga mig, ska upp imorgon och sälja biljetter till sittningen, och sedan gå på lektion. Har börjat kolla på säsong 3 av American Horror Story, och även om den inte är superläskig så är den skrämmande nog att hålla mig uppe till klockan 3 varje natt. Nu ska jag bädda ner mig med mina gosedjur som får rädda mig inatt... Godnatt!

RSS 2.0