< Till bloggens startsida

det har gått flera veckor baby (lol)

Hej!
Har inte uppdaterat bloggen alls, och har verkligen inte haft i tanken på att göra det- för på universitetet har man ju inte blogg, det är ju så 2009??? Ändå sitter jag här nu och skriver. Suck.
 
Sandra var här och hälsade på i Växjö förra helgen- superkul!!! Visade henne både Slottsstallarna och Sivans, och hängde med Samvete på förfest, typ det som vanligtvis händer varje helg. Vaknade dock upp på söndagen och hade världens kramper i magen hela dagen. Det visade sig att medicinerna som jag tar inte får blandas med alkohol. Detta betyder att jag alltså inte får dricka alls, vilket faktiskt inte kan komma vid bättre tidpunkt! Jag har ju slutat röka också (eller slutat och slutat, jag har inte rökt på 5 dagar, vilket är superbra ju!), och börjat träna med Aktiv Student 2015, ett gäng inaktiva studenter som fått en PT och massa föreläsningar osv för att börja röra på sig.
 
Imorgon kommer jag och Fredrik få reda på när vi kan flytta in i nya lägenheten också. Måste ringa till mamma och pappa direkt då de måste hyra släpvagn och köra ner hit med soffan. vitrinskåpet, tvbänken, och min spegel. wihooo
 
Nu ska jag spela spel. Hej då!

RSS 2.0