< Till bloggens startsida

still got sand in my sweaters from nights we don't remember

Kan inte sova. Eller har inte försökt. Vill inte sova, men tror jag kommer däcka framför datorn om jag inte går och lägger mig snart. Känns som att världen är upp och ned men att alla fortsätter som vanligt? Konstig känsla i magen hela tiden, som att någonting kommer att hända. Känner mig fri för första gången på ett tag, vilket är så jävla skönt, men vad jag gör med mitt liv är ett stort jävla frågetecken. Typ super, det är vad jag gör. Super och spelar facebook-spel. Niiice. 

vet inte vart jag ska börja

Hej!
Sitter i vardagsrummet med Ellen på TVn och en Nemo liggandes på mina fötter. Det har gått så lång tid sedan senast jag skrev, så jag vet inte alls vart jag ska börja. Livet just nu är så JÄVLA mycket piss. Nemo har blivit diagnoserad med en sjukdom som bland annat innebär att han måste ha tillsyn stor det av dygnet, någonting som inte alls går ihop med plugg och, senare, jobb. Därför ska jag sälja honom. Om två dagar. Ska åka till Falun på fredag och möta den nya familjen och lämna över honom till dem, och säga hejdå till Pontus. FÖR HÖR HÄR mitt i allt helvetesskit så går Pontus och blir jättejättejättesjuk, så om en vecka ska han avlivas. Så mycket annat runt omkring detta också som jag inte vill gå in på just nu.
 
PÅ ANDRA SIDAN Anousch kommer hem till Växjö idag, och nästa vecka ska jag ut och dansa på onsdagen och jobba sista puben med Smålands på lördagen, vilket kommer bli superkul!! 
 
 
mina bebisar <3
 

RSS 2.0