< Till bloggens startsida

hemma över jul

Igår eftermiddag kom jag, efter 8 timmar med min nya lilla bil, fram till Falun. Jag har inte nämnt det va? Att jag har skaffat en liten bil? Nej men det har jag, en blå Renault. Det gick jättebra att åka, men det var väldigt tröttsamt. Skulle kunna sova i flera dagar i sträck, men det kunde jag ju i och för sig innan också. Oh well.
 
Idag fyller pappa år, 46 blir han. Vi firade inte sådär jättemycket, bara lite godare middag. Imorgon ska han och mamma ut och äta på Pinchos nere på stan, med mig som privatchaufför. Mathias, Moa och jag ska äta hemma, det blir antagligen pizza om de får bestämma. 
 
Nu måste jag skriva klart mitt PM, min C-uppsats ska ju vara inne om två veckor. Hur i helvete ska jag hinna med det? 

flytta tillbaka?

Den senaste tiden har jag börjat fundera på att flytta tillbaka till Falun. Detta är någonting som inte ens funnits på världskartan tidigare, och om jag ens sagt tanken högt för några månader sedan hade jag blivit så arg på mig själv. Så vad är det som har ändrats? Jag vill vara nära familjen. Jag vill verkligen inte tillbaka till just Falun, men om både jag och resten av familjen skulle må bättre av att jag bor där i något år, så varför inte?
 
Om jag inte flyttar tillbaka till Falun, så vill jag nog flytta till Stockholm, eller någon annan stad hyfsat nära hem, eller dra åt andra hållet- flytta utomlands.
 
 

just a little bit better at fakin it than me baby

I måndags klarade jag till slut mitt teoriprov, vilket innebär att jag nu ÄNTLIGEN har tagit mitt körkort! Så sjukt jäkla skönt! Det gjorde så mycket att bara köra i Falun, och inte i någon stad där jag aldrig ens varit. Fick hem själva körkortet i onsdags, så nu slipper jag använda mitt pass woho!
 
Igår fyllde jag 22 år! Firade inte sådär jättemycket, då jag är sjuk, men gick runt lite på Samarkand och köpte en julklapp, fikade med Lovisa och Ida, och lagade riktig mat istället för att äta godis eller ingenting, så det var ju gott. Ska fira ännu mer imorgon (lördag) då både min och Jennies födelsedag, samt mitt körkort, ska firas. Tove kommer också och hälsar på, så det kan ju inte bli annat än bra! Hoppas på att vara feberfri imorgon också, så har förberett mig hela dagen med massor av vitaminer, ansiktsmask, och... godis istället för mat. What to do hehe
 
Nu ska jag kolla på glittriga klänningar till imorgon, hej dåååå

RSS 2.0