< Till bloggens startsida

DJ Katch feat. Hayley - Lights Out (Too Drunk)


kan inte andas längre

Hur hinner människor med allt? Min hjärna jobbar konstant på högvarv för att på något sätt motverka och bearbeta ångest och stress. Hur hinner ska jag hinna studera det jag ska denna termin, samtidigt som jag har lika mycket som jag ligger efter med, som måste vara klart nu? Hur ska jag samtidigt som detta hinna studera till körkortet, samt hitta jobb? Samtidigt som allt detta så måste jag vara tillgänglig för mina vänner och familj, och vara glad och lycklig och ha stor framtidstro. Hur hinner människor med allt?

she is tossed by the waves but she does not sink

Jag har i några år nu funderat på tatueringar. Detta är någonting som de flesta i min omgivning har, och med en moster som både är tatuerad och tatuerar så har jag hela tiden fått frågan om vad jag skulle vilja måla på min kropp. I början så var jag tveksam- vill jag verkligen ha någonting som kommer vara permanent på min kropp, tänk om jag ångrar mig? Sedan började jag fundera. Tankarna på att ångra sig kommer hela tiden, men jag börjar bli mer och mer sugen på att faktiskt göra någonting.

En idé jag har är att göra någonting som symboliserar "hemma". Alltså både Falun, Dalarna, Vika och familjen. Då man var som lyckligast! En annan sak som jag tänkt på är blommor, då farmor ägt blomsteraffär, och de flesta andra som jag älskar i familjen är intresserade av att jobba i trädgården på sommaren. Så varför inte blanda dessa två idéer till en? Dalarnas landskapsblomma är blåklockan, en blomma som för mig i alla fall innebär sommar, Vika, och glädje. Jag funderar på att göra denna på min ankel ungefär. 
Bluebell flower tattoo in memory of my...:
 
En annan idé som jag tänkt på är att göra en halvmåne. Jag började fundera på detta för flera år sedan, då jag sedan jag var liten har varit fascinerad av månen och stjärnorna. Jag kunde sitta uppe på natten i timmar och kolla på dem med min lilla stjärnkikare. En idé som formades med månen var ang. självskador, självmordstankar osv, att även göra en liten sol bredvid månen, och med detta få till symboliken att allt blir bättre, life goes on lite sådär. Nej jag vet inte egentligen, tyckte det lät fint mest. Jag har funderat på olika ställen för denna tatuering, men den mest återkommande platsen som jag funderat på är handleden. 
moon tattoo | Tumblr:
 
Den sista idén som jag har tänkt på angående tatueringar är att ha någonting med havsmotiv, med tanke på både hur mycket jag älskar att vara vid vattnet, men även de i min familj som älskar det om möjligt ännu mer (pappa, morfar, farbror bland annat). Jag funderade från börjat på att göra en sköldpadda, delfin, eller sjöhäst, men tror ändå att en enkel snäcka skulle passa bäst. 
Nature - marcel george illustration Organic forms, a bit more forgiving to…:

RSS 2.0