< Till bloggens startsida

GRATTIS SANDRA

Idag fyller bästa Sandra 18 år! Inlägget blev lite sent (kvart över 11 på kvällen... hehe) men det gör inget! Hoppas att hon har haft världens mest underbara dag, för det förtjänar hon! ♥♥♥
 

and we can't stop

Hej! Igår kom släkten hit och firade min bror, som fyller 15år imorgon. Vid halv nio tiden stack jag till Ida och började kolla på film med henne, Sofie och Elin. Efter någon timme bestämde vi oss för att dra till Borlänge istället, så var där till kl halv 2 på natten. Inte så smart då jag hade jobb idag...


the only time I feel good falling, is when I'm falling fast and hard for you


you made me feel alright for once in my life

Hej! Ska snart ut med hundarna, men tänkte slänga iväg ett inlägg först, det är ju så tråkigt på bloggen annars.
Igår var jag och jobbade, efter jobbet åkte jag tillbaka till Falun och gick och åt "middag" med Enne och Emy. Det var ju sista gången vi hade möjlighet att träffa Emy innan hon reser tillbaka till Italien, så det blev ganska sorgligt. :(
 
Idag ska jag jobba igen, är ju bara ledig på lördag denna vecka. 14-21 idag. Kommer dö om jag inte hinner äta middag eller något. Kanske borde ta med frukt? Och min vattenflaska, förstås.
 
På lördag ska släkten komma hit och fira min bror som fyller 15 den 1 Juli. woop. Skulle egentligen vara med Ida, Sofie och de andra tjejerna, men kanske hinner med det ändå? Vet inte ännu...
 
Nu måste jag verkligen ut med hundarna om jag ska hinna äta lunch senare!
 
Ha det bra!!!

Maybe it's just not meant to be, but oh only the thought hurts me so bad.

Fick lov att gå upp vid 8 idag, då en kille skulle komma hit och börja planera det nya värdesystemet till huset. Jag har suttit på baksidan i snart två timmar, och vågar inte gå in. Hoppas han åker snart, jag vill inte vara bland människor idag :( kul att jag ska iväg och jobba också, blir väl middag vid nio tiden, som vanligt. Ugh. Nu reser dem på sig!! Han kanske åker nu?! Wiiiie


BARCELONA


-

...men kanske var han lika trasig själv?


midsommar

Midsommarafton spenderades i Svärdsjö med Emy och Enne! Cyklade bort och kollade på dans och resningen av majstången, vilket var jättefint. Kollade senare på film och hade det trevligt. Dagen efter badade vi ovädret och åkte tillbaka till Falun.
 

you know my heart bleeds

Hej! Igår var jag hem till Elin med Sofie och Klara, för att planera vår utlandsresa. Vi kom nästan ingenstans, men land är bestämt i alla fall- Grekland.
 
Idag ska jag ta det lugnt innan jag ska till jobbet vid två, är ju fortfarande sjuk. :/
 
Nu ska jag kolla på film, ha det bra.

The Kooks- Matchbox


skolavslutning


Han knullade en förstörd tjej.

-Är jag normal? Frågade jag mig själv

-Ja, svarade rösten i mitt huvud


student

Idag var jag till Stockholm och firade min moster, Emma, som tog studenten. Hon var jättefin och maten var jättegod. Nu måste jag sova, är för trött för det här.


and she will be loved

Large

OneRepublic- Counting Stars


everything that kills me makes me feel alive

Hej! I helgen var jag med Sandra, hennes bf och deras kompis i en stuga utanför Hedemora. Det var kul! Spårade lite bara... :)
 
Imorgon ska jag till Stockholm och fira min moster Emmas student! Ska bara dit över dagen, så är tillbaka i skolan på onsdag.
 
Nu ska jag kolla lite bilder och lyssna på musik, ska ju ta mig in till jobbet vid 13.40.

you go back to her and I go back to black

Är förvirrad. Var det mitt fel? Var det ditt? Varför? Det gör så ont i hjärtat...

here comes the sun, here comes the rain- standing in the eye of the hurricane

Hej! Började vid 12.15 idag, som varje onsdag, vilket var så jäkla skönt! Nu är det ju långhelg också, en vecka med studentfirande i Stockholm, och skolavslutning.

Just nu sitter jag och kollar på film, Fool's Gold, med mamma och pappa. Hyfsat bra film faktiskt.

Ha en bra kväll!


Bridgit Mendler- Ready or not


I like your face, do you like my song?

Hej! Låååång och tråkig dag i skolan. Feber och förkyld om vart annat, underliga sjukdom. Snart blir det kyckling, potatis och tzatsiki <3
Nu ska jag kolla på tv med la mia famiglia, och mysa ner mig under en filt.


she loved life and it loved her right back


they say "you're a freak" when you're having fun

Känner bara att jag vill ha sommar nu. Nu, nu, nu. Och inte denna varm/kalla period mellan vår och sommar, utan riktig sommar med bruna ben och luftiga kläder och sol och bad och LEDIGHET. Kommer visserligen att jobba under sommaren, men inte så mycket som jag trodde, vilket var ungefär varje dag. Hoppas på att åka utomlands innan skolan börjar igen också, till något varmt och fint ställe och bara snorkla, ha det skönt, sola och umgås med mina vänner.
 
Mår faktiskt bra nu, första gången på länge. Visst kommer det sänkor men inte lika mycket som tidigare. Livet känns bra nu, även fast det inte är det egentligen. Undrar hur det kommer sig egentligen? Att humöret och livet kan vara så komplicerat när man bara är en på flera miljarder, på en sten i rymden. That was too deep.
 
Första gången jag gjort ett inlägg som inte handlat om min skoldag, poäng till mig (eller tvärt om, vet inte riktigt ännu). Men lite roligare är det väl att läsa detta, än om mina tråkiga dagar då jag gör ingenting, förutom att vara i skolan, plugga (vilket jag egentligen inte gör) eller när jag är med mina vänner.

but that was when I ruled the world

Large

Icona Pop- Girlfriend


pluggar...

Large

hi my name is whatever you call me

Hej!
Sista riktiga veckan nu innan chill-veckan och sommarlov, KÄMPAR HÄR. Ska egentligen på grillning och fotboll med jobbet, men måste skriva klar franskan, har två berättelser kvar. Hittar inget romantiskt citat, det är känns ju fel att ta ett, så måste väl komma på ett eget, vilket kommer att gå så bra. Jag har ju så mycket erfarenhet av romantik och liknande.
 
Var till körskolan idag och testade synen.
-Ser du på tionde raden?
-... nej
-Ser du på andra raden?
-... nej
-Ser du på första raden?
-X, C... nej
-Ska vi testa med glasögonen då?
 
Känner att detta kommer att gå bra! Måste nog till optikern igen tror jag.
 
Nu måste jag fortsätta plugga! 

Kim Cesarion- Undressed


NYTT I GARDEROBEN

Var som sagt och shoppade igår, och detta var vad jag fick med mig hem.

Kjol-Gina Tricot-99kr
Linne-H&M-99kr
Stickad tröja-Gina Tricot-149kr
Klänning-H&M-100kr


RSS 2.0