< Till bloggens startsida

please don't find another love when I'm away

Hej! Känns som världens stereotyp att varenda bloggare ska skriva att de är ledsna för dålig uppdatering, och att det har varit mycket, men gör det ändå, även fast inget av det är sant. Har inte tänkt på bloggen alls, så har inte haft dåligt samvete över det, och jag har inte haft mycket för mig.
 
Om en vecka flyttar jag ner till Växjö med Bella, för att bo där över nollningen. Verkligen supersnällt att jag får flytta hem till henne över veckan, speciellt med tanke på att det är i samma veva som hennes egen inflyttning i egna lägenheten sker liksom. Antar att det också kan vara skönt att ha någon där när man är 52 mil hemifrån, så man får ha något kvar av det gamla.
 
Imorgon ska jag ut igen, känns som att varje gång jag ska säga hej då till någon så gör jag det genom alkohol och fest, som ett firande nästan. Kanske det är så också, att istället för att sitta och gråta tillsammans så säger vi hej då för stunden genom fest och lyckorus. Hm... det känns ganska bra faktiskt.
 
Idag stack Lisa från Falun, imorgon sticker Sofie och om en vecka sticker Elin. Sedan åker alla en efter en, oavsätt om det är hemifrån, från Falun eller utanför Sverige, så åker alla förr eller senare. Jag tänkte inte alls på det här när jag fortfarande gick på gymnasiet. Jag tänkte inte bortanför studenten eller sommaren, utan levde liksom i nuet, något jag både saknar och ångrar.

RSS 2.0