< Till bloggens startsida

maybe this world is another planet's hell


Smallpools- Dreaming


men kanske är det värt att må sådär jättebra en stund även fast man i slutändan vet att man kommer få sitt hjärta krossat

Hej!
Ligger just nu i min säng, där jag för övrigt tillbringat hela min dag, och kollar igenom tumblr. Skulle ju ha sjungit idag på Arenan, men fick lov att ställa in vår lilla del då jag inte mår sådär superbra. Jag skulle ju ut (eller ha myskväll med Sandra) idag, men det blir det inget av heller, tyvärr. Får väl hoppas på att alla har en underbar kväll, och inte dricker upp min del av alkoholen.
 
Imorgon blir det ännu en dag i sängen, tvingar mig själv att inte stressa (vilket är svårare än det verkar, då man har så sjukt mycket att göra...), så ska väl kolla på film eller bestämma vilken bok jag ska läsa till engelskan kanske?

-

"Come quickly, I am drinking the stars!"
-Dom Pérignon after inventing champagne

du är en virvelvind av LSD och andlöshet

Hej!
Nu blev det ett sådant där avbrott i bloggandet igen, ännu en gång- förlåt för det. Helgen var bra! Kommer inte ihåg så mycket av lördagskväll, då några österrikare tvingade i mig lite för mycket alkohol kanske. Men det var kul ändå! Söndagen spenderades på jobbet, väldigt bakis och dålig, men det gick väl galant det där iaf.
 
Den här veckan går jättesegt, och det känns som om att det har varit tisdag i en vecka nu. På lördag ska jag kanske ut igen, men vi får se hur det blir med det (har inga pengar kvar att betala till Alanya).
 
Nu måste jag VERKLIGEN plugga. Har så mycket som skulle in för flera veckor sedan, som jag borde göra klart nu. hejdå

-


och som jag önskar att du var här nu, jag vill bara höra dina hjärtslag

Hej!
Förlåt för seg och dålig blogg. Vet inte varför jag ber om ursäkt för det, detta är ju min dagbok inte någonting för andra egentligen, men ändå. Sorry. Jag har bara haft så mycket i skolan och ännu mer runt omkring (om det går?) så jag har inte riktigt haft motivationen att sätta mig vid datorn, och allra minst skriva ett blogginlägg.
 
Denna helg är det för-VM Falun. I don't care. Eller alltså det är väl fint och så, men det är inget jag ska på, tror jag? Bara för det så kommer jag säkert gå ändå haha. Vet iaf att jag ska ut och ta en drink med Sandra imorgon, samt att jag ska ta en lång promenad med hundarna och kanske äta middag med Sandra och hennes syster, vilket ska bli asmysigt och bra! Åh juste, jobb på söndag också...
 
Nu måste jag gå och lägga mig så att jag orkar med att leva imorgon (hahah oj vad depp, menade så att jag orkar dricka liksom). ciao

orkar inte vara iskall, vill bara känna


känner du något?

Hej!
Sitter just nu och taggar inför utgången som sker ikväll, åh det kommer bli så bra! Det känns som om att alla ska ut också, vilket är oh so awesome.
 
Idag har jag varit och tränat, så måste ta och börja med gymnasiearbetet... och franskan... och psykologin, religionen och italienskan. Alltså fuck. Jaja, jag har två timmar på mig iaf (om jag slutar göra annat dvs). bye

100 dagar

Igår var det 100 dagar kvar till studenten, vilket firades stort på Etage med massor av underbara människor! Hade en helt fantastiskt kväll/natt, men var dock en aning för full och skämde tydligen ut mig rejält där ett tag... Ops! 


Haha orkar inte sista bilden på bakis-Olof. Vi hade utvecklingssamtal runt 11-tiden både Sandra, Olof och jag, så vi satt där slitna, äckliga och bakis som få. 

sea salt sits on your lips

Hej!
Jag borde väl egentligen plugga just nu, men detta är den enda lediga stunden jag fått sedan i torsdags (hahaha vad bortskämd jag lät?!), så jag orkar verkligen inte. Istället för att skriva på mitt gymnasiearbete (som för övrigt ska in denna vecka...), min psykologiuppgift (som skulle in igår) eller göra min franska (som ska in imorgon) sitter jag och drömmer mig bort till studenten och värme. Tänk att det knappt är 100 dagar kvar?! Jag och Sandra ska kolla på studentresa iaf; vi som innan inte tänkt åka ska nu kolla på både Ayia Napa och Alanya för att kunna bestämma oss för något. Det är så svårt när hälften man känner ska till det ena stället, och de andra till det andra.
 
Nu ska jag forsätta spela mitt spel och lyssna på min cool-spellista. ciao

varför krångla när man kan hångla

REBECKA LJUNGBERG | via Tumblr

är du min?

Hej! Ligger i soffan och väntar på att pappa ska skjutsa mig till stan, och bussen till jobbet. Har jobbat konstant dessa tre dagar (fredag-söndag), vilket har resulterat i att jag inte haft tid att blogga. Buhu.

I fredags blev jag hur som helst "intvingad" på Pitchers av Elin (som var där med några vänner). Det blev iaf några drinkar där, innan jag drog till bussen med Elin och Sofie.
RSS 2.0