< Till bloggens startsida

beauty without intelligence is a masterpiece painted on a napkin

pixies | via TumblrVintage's Life | via FacebookUntitled | via Tumblr

The Weeknd- Wicked games


I got my heart right here

Hej!
Igår var jag på kupolen med Sandra. Shoppade tills vi... droppade? Det fungerar inte på svenska, jaha. Fick i alla fall med mig tröja, jeans och bh hem, så nu behöver jag inte gå runt i mina kjolar och klänningar och gud-vet-vad varje dag. hurra.

Hello, Cold days

Hej!
Förlåt att jag inte hunnit blogga på ett tag, kommer knappt ihåg när jag skrev ett riktigt inlägg sist (de senaste inläggen har ju varit ihopslängda liksom).
 
Denna vecka kommer att vara TOPPEN! Imorgon ska jag på bio med Enne och Sandra och se Catching Fire, på onsdag ska vi till kupolen och shoppa, på torsdag är vi lediga, på fredag ska vi till SACO-mässan i Stockholm. På lördag fyller jag 18år (!!) och ska till en studio och spela in låtar. På eftermiddagen firar jag med släkten, och sedan blir det fest med mina vänner. Åh, längtar!
 
Just nu sitter vi (jag, Enne och Sandra) och fixar en bra spellista till lördagen. This is gonna be good, yeah.
 
 

I've known it from the moment that we met, No doubt in my mind where you belong

Hej!
Försöker hitta två låtar till min födelsedagspresent, som jag fick i förrgår- jag ska spela in två låtar i en riktig studio! Grejen är den att jag är helt värdelös att hitta låtar som man kan sjunga. Jag kan hitta nya låtar som är asbra, men nya låtar att kunna så bra att man kan spela in dem? Hm, no.
 
Just nu känns det som om att Make you feel my love med Adele och Holy Ground med Taylor Swift ligger på top, men det kan ju ändras om typ någon sekund.
 
Nu måste jag snart sova, väntar på att Sandra ska duscha klart och ledsaga mig genom denna djungel av underbara låtar. Ciao.

toi et moi

Hej! Idag har jag haft mini-redovisning om en låt på franskan. Det var misslyckat, men typ kul nästan... Säsong 5-7 har kommit på netflix också, vilket är underbart, så nu kommer jag inte vara så social framöver.
 
Just nu har vi svenska. Vet inte vad vi gör, opponera???
 

Jake Bugg- Two fingers

 
So I kiss goodbye to every little ounce of pain
Light a cigarette and wish the world away
I got out, I got out, I'm alive and I'm here to stay
So I hold two fingers up to yesterday
Light a cigarette and smoke it all away
I got out, I got out, I'm alive and I'm here to stay

men vad spelar det för jävla roll, om det inte kan bli vi nån gång?

Hej!
Igår var jag på Idas vernisage, vilket var jättebra! Hon är ju så duktig, så jag köpte en bild av henne, lägger väl upp någon fin bild på den senare när jag fått den eller något.
 
Idag har jag varit på stan med Sandra och kollat på lite kläder, fick äntligen med mig min nya medicin hem också, efter flera dagars lathet och andnöd.
 
Imorgon är det äntligen fredag, och jag är ledig från jobbet. Ska bli så skönt, jag jobbar ju ändå resten av helgen så det är härligt med lite ledighet i alla fall.
 
Ikväll är det också S.H.I.E.L.D och Under the Dome (den sistnämna är inte så bra, men man kan kolla på den ändå liksom). Har glömt bort att kolla på Ravenswood också, spin off serien av Pretty Little Liars.
 
Nej nu måste jag komma igång med pluggandet (inte, kommer nog vara inne på tumblr eller något). Bye bye bye

I want to go places

xoxo | Flickr – Compartilhamento de fotos!
books. | via Tumblr
 

oh baby, baby it's a wild world

Hej!
Idag har jag varit och överraskat farmor. Sa till pappa att jag ville ut och köra, och körde sedan hem till henne. Vi är ju där så sällan. 
 
Denna helg har jag även beställt min balklänning, men den får ni inte se förrens om några månader. ;)
 
Nu ska jag försöka få iväg min bror ifrån TVn, vill ju se något annat än sport och skräckfilmer (vilka jag inte klarar av). Åh, jag har ju naturgodis också. Oh happy day.

One Direction- Story of my life


RSS 2.0