< Till bloggens startsida

Förundrad

Hej! Idag har det, trots allt, varit en jättebra dag! Har beställt biljett till studentkryssningen med Ellinoré, så nu börjar vi peppa inför det haha. Just nu försöker jag skriva klart en uppgift till filosofin, snart klar (inte riktigt, men lämnar in den ändå). hej då

Studio 54

Lite bilder från i fredags!
Arctic Monkeys- Do I Wanna Know?


men håll dig tätt intill mig, för vi kan gå på vår egen väg

Försöker plugga, men det går liksom inte. Alla uppgifter ska in på samma dag, och det går inte att koncentrera sig på någonting längre. Har helt plötsligt tappat motivationen, vill bara lyssna på musik och resa här ifrån; men vem vill inte det? Helst skulle jag vilja att någon ringer och säger att de "har packat väskorna, nu drar vi". Eller kanske bara hoppa på ett tåg och åka någonstans. Ring mig.
 
Min bleka kind är svart av smink
Hör hela huset sova tungt
Finns inget jag behöver som är någon annanstans
Jag skulle kunna dö nu, med kinden mot din hals
Jag reser mig ur våran säng, lämnar dig sovande min vän
Jag smyger över golvet, ser solen stiga upp
I samma stund så vet jag att allting har ett slut

Allt är för bra nu

find someone who makes you feel drunk when you're sober


Veronica Maggio- Hädanefter


but we could be together if you wanted to

Så bra helg. Så underbart bra helg. Började fredagen för full på Studio 54-festen med tjejerna och glitter och såpbubblor. Igår var jag till Borlänge med ett killgäng och träffade på hela samklassen, vilket var jätteroligt! 
 
Nu försöker jag få mina föräldrar att beställa mat, så att vi kan äta något typ pizza??? gud vad gott. Borde plugga, men lyssnar på Arctic Monkeys istället. c u l8er OKEJ HAR NI SETT HUR ALLIGATORER SER UT ELLER?? är rädd
 

Io sto aspettando…non posso fare altro

 

look how they shine for you

I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
- Galileo Galilei

my heart slams against my ribs when I think of the slaughtered nights I spent all over the world waiting to feel your touch

Att musik kan ändra ens humör på bara några sekunder. Att jag inte behövde ficklampa när jag var ute med hundarna, för månen lyste upp allt. Att det var stjärnklart. Att min andedräkt bildade små vattendroppar på min halsduk, för att det var så kallt ute. Att det finns snö. Att jag ska få träffa mina vänner imorgon. Att jag ligger uppe sent och tänker på livet och filosoferar. Att jag börjat få fjärilar i magen igen. Att jag börjar bli glad igen.
 
-Anledningar att vara superduperjättelycklig

Lorde- A World Alone


-


but stop jumping into fountains just to pick up all the coins

Hej!
Egentligen borde jag väl sova just nu, eller försöka i alla fall. Detta är det jobbigaste med skolan, eller andra saker att gå upp tidigt till för den delen, då man inte kan sitta uppe och kolla på film eller lyssna på musik hela nätterna. På tal om sommarnätter, kan jag inte sluta längta efter sommaren, och studenten och lov och massor massor massor av ansvar (fuck). 
 
Nu måste jag verkligen försöka sova, klockan är faktiskt snart 23. Jag är ju så cool som är vaken såhär länge på en vardag. Okej, sova var det ja.

why'd you only call me when you're high?

Valentines :D by ~RainbowDragonization on deviantART
ramonaFacebook
 
love this shit

Chris Arena- Train


men kan du lämna mig ifred? ut ur mitt huvud någongång

Tror jag börjar bli dålig igen. Igen. Igen. Igen. Samma jävla visa varje fucking gång. Borde kanske inte sagt att jag mådde bra förut??? för jag tror inte att jag gör det. Känner att jag börjar försvinna. Vill leva igen. Måste nog sluta dricka, tror det bara förstör ännu mer faktiskt (haha no shit fuckbrain).
 
Det känns som ett stort tomrum inom mig, och jag vet inte hur jag ska fylla det. Med kärlek? Sex? Alkohol? Musik? Nej men att blanda allt går väl utmärkt. Vill ut och försvinna i mängden för att kunna hitta mig själv inombords. Låter det logiskt?
 
Tro inte att detta har något med kärlek att göra, att jag är hopplöst förälskad i någon igen, för det (hoppas jag) är jag inte. Är bara tom. Vill bara veta vem jag är. Ännu mer logiskt tänkande??
 
Kollade på Scott Pilgrim vs The World igår också, och någon konstig, fransk gayfilm som jag gav upp efter typ en timme. Orkar inte skriva mer, ska nog ta och gråta istället. Världen är för underlig för mig.

flyttar närmare som svar när du frågar "ska vi dra?"

Jag vaknade alldeles själv (jag lovar)
Minns inget från igår kväll (jag lovar)
Det var väl kanske lika bra,
du hade säkert ångrat dig idag

Gott nytt år!

Hej!
Nyår var jättebra!! Hade "fest" hemma hos mig, drog till stan en snabbis, tillbaka till mig och pratade hela natten. Har fortfarande inte sovit någonting... 36 timmar vaken, och måste ut med hundarna ikväll också. Jag vill sova :(
 
Just nu sitter jag och är skitbakis och lyssnar på Veronica Maggio. Jag vill ut och dansa, jag vill dansa hela tiden, hela natten. Inte bry mig om någonting ett tag till.
 
Gott nytt år på er :)

RSS 2.0