< Till bloggens startsida

jag saknar att inte vara ensam hela tiden

Enda sedan den där statusuppdateringen på Facebook dök upp i mitt flöde kan jag inte sluta drömma om att alla lämnar mig. Jag menar verkligen alla. Det är inte så att de bara lämnar mig, utan det är olika människor i varje dröm som lämnar mig för något annat kärleksintresse. I de få drömmar som inte involverar att bli lämnad blir jag istället utsatt för sexuella övergrepp. Kul.
 
Det är inte det att jag är arg eller avundsjuk på att han har gått vidare, jag är glad om alla andra är glada, utan det är det faktum att jag finner det så orättvist. Det är så orättvist att han, som gjort mig så illa, ska få gå vidare och hitta någon ny innan jag själv. Det har inte ens gått ett år sedan vi gjorde slut, och den nya relationsstatusen på Facebook kom bara några dagar innan vi hade vår årsdag.
 
Jag ångrar inte att vi gjorde slut, missförstå mig inte, men jag saknar att inte vara ensam hela tiden. 

Saint Patrick's

Igår var det sittning med temat Saint Patrick's. Det började med att Lovisa och Ida kom hem till mig för att fixa oss lite, för att sedan dra oss vidare hem till Nicolina. Där körde vi beerpong och chase the cup för att komma igång. Sedan bar det av mot Sivans för själva sittningen. Vi fortsatte kvällen på Smålands postis, Västkustens postis, samt en sväng hem till Jennie, och sedan Sivans igen för fest.
 
Trodde att jag skulle vara mer bakis idag än vad jag trodde, med tanke på hur mycket jag drack. Tror det gjorde mycket att jag och Ida gick och handlade mat inatt.
 
Idag har jag mest legat hemma och sovit och hållt i mig själv. Gick för någon timme sedan till Ica med Jennie, och tog en tur till Max med henne och Philip för att köpa middag. Så värt det! 
 
Nu måste jag komma igång med mitt arbete som ska in imorgon klockan 10 på morgonen, har inte ens läst vad själva uppgiften handlar om, och vi har haft veckor på oss. Bra framförhållning osv. 

RSS 2.0