< Till bloggens startsida

The Lumineers- Stubborn Love


she's thunderstorms

brutalgeneration:

the duomo by pearled on Flickr.
vilkendyduvariti:

 from my rotten body flowers will grow

and I am in them, and that is eternity

How cruel, your veins are full of ice-water and mine are boiling

Hej!
Försöker få ihop mitt hogtidstal till svenskan, lite panikplugg här på morgonen (suttit sedan klockan 8). Jag har i alla fall bestämt ämne- vi som överlevde första omgången av GY11. Hallelujah på det.

Var ut i fredags även fast jag bestämt att jag inte skulle ut. Det blev även alkohol, trots den "vita helgen" som jag och Sandra skulle ha. Kvällen var hur som helst trevlig, trodde dock att det skulle vara fler människor på plats, och att musiken skulle vara bra (vilket den inte var när jag väl var inomhus). Annars var det bra!
 
Nu ska jag återgå till mitt vin och tal. ciao

They’ll grab your waist and whisper in your ear but six months later you’ll find yourself drunk texting them that you miss them and they won’t respond.

Wow. Glömde bort att jag hade en blogg? Kom på det nu i alla fall. Sitter och hjälper Olof med hans gymnasiearbete så att han slipper stanna hemma från Alanya om två veckor. Jösses. Sticker ju till Alanya om två veckor, MINDRE än två veckor! Hur ska detta gå? Har inga pengar alls, och inga sommarkläder. Äsch, allt kommer att lösa sig.
 
Vad på mitt nya jobb för första gången idag. Det sög så jävla hårt så ska säga upp mig. Skämtar inte ens. Usch. Ska egentligen tillbaka imorgon, men jag vill verkligen inte, så jag ska ringa chefen imorgon bitti.
 
Nu ska jag dricka vatten, sluta äta godis och lyssna på sorglig musik, och sova.

RSS 2.0