< Till bloggens startsida

let love find you

Hej ! Sitter och lyssnar på musik/kollar på MTV (JA DET ÄR MUSIK DÄR JUST NU WTF LIKSOM). Idag blir det nationella prov i franska, sedan ska jag sitta och plugga med Sandra (och kanske Olof) till klockan 17.15. Efter pluggandet ska vi på möte angående Belgien! WOOP
 
Nu ska jag ta en värktablett och hoppas på att min uppsvulna näsa ska bli normal igen...
 
Ha det bra♥

but the memories won't seem to let me go

Åh herre gud. Är helt slut i huvudet efter allt pluggande. Jag har suttit och studerat konstant i 4 timmar nu, och har inte ätit lunch, så jag är jättehungrig... :(
Har tagit en liten paus, men ska nu börja plugga inför italienskaprovet som vi har på torsdag. Åh juste! På tisdag ska vi ha möte om Berlin-resan ! IIIIH !

you speak to me with words, and I look at you with feelings

Hej ! Jag kom hem från skolan för ca 1-2 timmar sedan, och har suttit och läst sedan dess. Jag håller just på att läsa "Elsas mode" av Sofi Fahrman (jag vet att det var flera år sedan alla lästa den, men jag är lite efter), och har runt 9 andra böcker som bara ligger och dammar i bokhyllan och väntar på att bli lästa.
 
Snart kommer pappa hem, jag ska ut med hundarna och sedan blir det mat och familjemys.
 
Imorgon ska jag till loppmarknaden kl 7 (PÅ MORGONEN!) och, med Sandra, hjälpa Enne och Olof med loppisen. De behöver all hjälp de kan få, då det var sjukt stressigt sist, när jag, Emy och Sandra stod och sålde. We know that feeling, liksom.
 
Nu ska jag fortsätta att läsa.
 
Ha det bra♥

the most memorable people in your life are the ones that love you even when you're not loveable

Tumblr_mgyjkuqgya1qfmlnko1_500_large

jag vill resa tills jag hittar hem

Om ca 2 månader, till och med mindre än så, är jag och de som läser franska i humanist-linjen påväg till Belgien. Vi ska vara där i 4 dagar, och under dessa dagar ska vi bo hos varsin värdfamilj, hälsa på i skolan och vara med på möten angående utbyten mellan länder.
 
Om ca 3 månader är jag och min klass påväg till England. Underbara England, som vi har längtat efter och kämpat för att få åka till (eller ja, vissa i alla fall). Det kommer bli så roligt att vara utomlands med klassen igen, och jag längtar redan efter kvällsutflykter till okända kyrkor och glassbarer, som i Italien.
 
Bild från i våras, då vi var i Italien med klassen.

OneRepublic- Feel again


dying young and I'm playing hard...

263814_552425994786891_1792094621_n_large
Tumblr_mg4sr1mu9y1rmnbxso1_500_large424323_237941116341086_312290733_n_large
4122_b3b3_large

I hear the birds on the summer breeze, I drive fast

Hej !
Slänger iväg ett inlägg innan jag börjar plugga igen. Idag börjar jag inte förens vid 11.35, så jag har lååång tid på mig. Idag blir det till att träna igen, I'm getting fit ya know. Eller inte. Nej men mitt knä gör så jäkla ont så jag måste iväg och träna upp det. :)
Nu ska jag göra engelskaläxan och sedan gå ut med hundarna.
Ha det bra♥

Lana Del Rey- Ride


stop saying "I wish" and start saying "I will"

Hej hej! Sitter och väntar på att min bror ska komma in med hundarna och pappa vara klar med maten. Om en halvtimme ska vi vara på gymmet liksom, och mina bitches är inte färdiga? WHAT? nej men gud så löjlig jag är. Jag har haft dålig hurmor/varit trött hela dagen, så jag har faktiskt en anledning (typ).
Vi slutade kl 13 idag i alla fall, vilket var underbart, då vi brukade sluta vid 16.15 vanligtvis (på tiden då vi hade matte... det vill säga förra veckan). Har varit ute med hundarna och pluggat, så det har mest varit tråkigt här hemma. Tänkte att det skulle bli så sköööönt att sluta tidigt, och komma hem tidigt, och plugga och sedan gå och lägga sig tidigt, men det är inte tidigt att komma hem kvart i 2 och sedan gymma, kolla på tv och gå och lägga sig vid 23 liksom... åh nu drog jag iväg igen.
Nu ropar pappa.
Ha det bra♥

things change and friends leave and life doesn't stop for anybody

Ibland vet jag inte hur jag ska känna. Jag vet inte om jag ska vara glad för andras lycka, eller drunka i min egen olycka. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, så jag gör båda två. Vi växer ifrån varandra, och det gör så ont att säga hej då, för jag vet inte om vi kommer att ta upp kontakten igen. Det är så ensamt, och jag ser de där bilderna jag som finns på min vägg och funderar på vilka vänner jag verkligen har, och ibland vet jag inte svaret. Ibland känns det som om att jag måste bli vän med mina egna demoner, innan jag kan bli vän med någon annans.
Jag vet inte hur min framtid kommer att se ut, varken med jobb, skola eller vänner och familj, och det gör mig rädd. Jag är så sjukt jäkla rädd för att misslyckas med allt, och nu inser jag att jag inte ens försökt. Jag har inte ens försökt att förändra på någonting, eller bevara det som bevaras kan. Hur ska man kunna se slutet, när man inte ens har sett en glimt av början?

I wanna dance with somebody

Hej! Dagen har spenderats med familjen, både på stan och här hemma. Jag tog en tur till biblioteket och lånade lite böcker, som jag ska läsa nu innan jag går och lägger mig.
Imorgon blir det plugg, läsning och rensning av garderob. Ska försöka hinna till gymmet också, men vet inte riktigt om jag hinner, eller får skjuts... I will try !
Nu ska jag kolla lite bilder och lyssna på musik, sedan blir det till att sova. Ha det bra♥

I don't wanna wake up from this tonight

Hej!
Idag var det en vanlig skoldag. Orkar inte skriva om den. Det var ju samma gamla vanliga liksom, så som alla andra fredagar.
När jag kom hem lade jag mig och sov i tre timmar, och åt sedan middag och kollade på någon serie i tre delar om Stalin med familjen (oh shit så allmänbildade vi blir).
Nu ska jag försöka sova igen, vilket kommer att gå bra då jag är så outhärdligt trött hela tiden.
Ha det bra♥

let me kiss you hard in the pouring rain


don't you forget about me

Hej!
Sitter och försöker räkna matte; det går ju sådär kan jag ju säga (därav bloggandet). Jag har prov imorgon och jag kan nästan ingenting!!!
Nej nu måste jag in i duschen.
Ha det bra !♥

stan med mormor

Hej ! Igår var Sofie, Isabelle och Elin här och myste. Vi kollade på Crossroads (den med Britney Spears) och dansade.
Idag har jag varit på stan med mormor och fikat. Fick med mig två tröjor hem, och tights från igår. Vi fikade och hade det trevligt :)
Ikväll kommer Alice hit, så vi ska fixa mat och kolla på film tillsammans. Woop woop.

Kläderna är ifrån Vero Moda, Lindex och H&M.


jag släpper taget, för det är svårt att kämpa för någon annan när man inte orkar kämpa för sig själv

Tumblr_mgdozc67rk1recp7vo1_500_large
188447565627262231_sxicp8my_c_large
551564_331349926940096_1395018601_n_large
 

The Treblemakers- Let it whip


hit me with your best shot

Hej ! Nu har familjen åkt, så dagen har spenderats med hundarna och med film och Gossip Girl.
 
Imorgon är det skola igen ! Kommer ju suga lagom mycket, men det blir ju bara närmare resan till England. Nu måste jag sova dock, och sluta hålla hundarna vakna ;)

Filmkväll

Hej! Igår var det filmkväll hemma hos mig. Sandra, Malin och Enne var här och vi kollade på "The Perks of Being a Wallflower" och "Pitch Perfect". Efter Enne åkt hem kollade vi på "Sandor/Ida". Vi sov bara i två-tre timmar (40minuter för mig) för sedan skulle Malin iväg, klockan 6 på morgonen. Jag och Sandra pratade med Josh och sov sedan i två timmar till.
Just nu kollar jag på "Plain Jane" och halvsover.
Fick bara en bild på min mobil från igår, efter att Enne gått. :(


smile


Gott nytt år!

Hej! Gårdagen var jättebra (typ). Först var jag hemma, åkte och bowlade och kom sedan hem igen och fixade till mig. Åt förrätt och spelade Just Dance med släkten. Åt huvudrätt och sov i soffan. Åt efterrätt och spelade TP med släkten. Sedan kom Malin och vi åkte till stan. Där träffade vi Sofie, Isabelle, Elin, Sarah och hennes/deras kompisar. Vi väntade på bussen tills klockan 02.15 då allas bussar skulle gå.
Nu ska jag snart äta lunch, och invänta Enne, Malin och Sandra då vi ska ha filmkväll vid 17-18 tiden.


RSS 2.0