< Till bloggens startsida

See they want to buy my pride, but that just ain't up for sale

Hej!
Idag var jag ner på stan med Ida och Fredrik. Det blev lyxlunch på Rosegarden och sedan världens shoppingrunda inför Allnation och Harry Potter-sittningen. Allnation är kort sagt ett event där alla medlemar i nationstyrelserna får teman som de klär upp sig efter (vi har exempelvis temat "Vad man hittar i vardagsrummet"), gör spex, har crawl och sedan försöker sno föremål från de andra nationernas postis. Vi tjejer i Smålands Nation ska klä ut oss till dockor, och killarna till soffpotatisar. Så spännande att se vad de andra nationerna har klätt ut sig till!
 
På lördag har vi Harry Potter-sittning, så handlade på mig lite till den också. Jag har bestämt mig för att klä ut mig till Tonks, så fick med mig ett par trasiga jeans, en tröja och lila hårfärg. Färgen ska gå ur efter 6-7 tvättar, så jag hoppas på att det är sant- känner inte för att gå runt i lila hår i skolan haha. 
 
Nu måste jag verkligen gå och lägga mig, ska upp imorgon och sälja biljetter till sittningen, och sedan gå på lektion. Har börjat kolla på säsong 3 av American Horror Story, och även om den inte är superläskig så är den skrämmande nog att hålla mig uppe till klockan 3 varje natt. Nu ska jag bädda ner mig med mina gosedjur som får rädda mig inatt... Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0